Intervenție Educațională în Creșă

Instituto Piaget

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Intervenție Educațională în Creșă

Instituto Piaget

campus

  • Almada / Lisabona

prezentare

Intervenția educațională postuniversitară în grădiniță urmărește extinderea și aprofundarea, împreună cu educatorii din copilărie și alți profesioniști implicați în acțiuni educaționale, a unor competențe și cunoștințe specifice, pentru o performanță profesională de calitate, cu copii de la 0 la 3 ani.

Necesitatea de a organiza contexte educaționale de zi, în care copiii cu vârste cuprinse între 0 și 3 ani sunt recunoscuți ca subiecți activi și participanți în societate, necesită o regândire a interacțiunilor educaționale și, în consecință, sensibilizarea profesioniștilor pentru a vedea, asculta și înțelege copilăria ca un timp al omului plin de posibilități actuale, nu doar de cele viitoare.

obiectivele cursului

  • Mărește identitatea educației profesionale, având în vedere specificitatea copiilor de la educație 0 la 3 ani;
  • Aprofundarea cunoștințelor teoretice și practice cu privire la activitatea de proiectare, implementare, gestionare, supraveghere și intervenție directă cu copii în îngrijire de zi;
  • Furnizarea de experiența profesioniștilor la, de zi cu zi, intencionalizar activități educaționale pe o legătură permanentă cu echipa, familia și comunitatea;
  • Promovarea dezvoltării de proiecte de cercetare-acțiune axate pe inovare și eficacitatea practicilor de predare cu copii între 0 și 3 ani.

Diploma Obținerea

Pentru finalizarea Diploma de Licențiat în intervenție educațională în grădiniță, studenții trebuie să îndeplinească un curriculum este format din 40 de credite ECTS necesare.

cerinţe de acces

Admiterea postuniversitară poate fi efectuată de absolvenți în domeniile educației cadrelor didactice, științelor educației, științelor sociale și umaniste.

Alți candidați care dețin o curriculă școlară, științifică sau profesională, care a fost recunoscută de Consiliul tehnico-științific ca dovadă a capacității de a efectua acest curs, pot fi admiși.

Sprijin pentru studenții internaționali

  • Sprijin pentru formalitățile de aplicare;
  • Sprijin în căutarea de cazare;
  • Inițierea cursului inițial de limbă portugheză, în primul an al școlii, pentru vorbitorii de limbă engleză sau franceză.

Taxe și gratuități

Contactați instituția.
Această școală oferă programe în:
  • Portuguese (Brazil)
  • Portugheză


Ultima actualizare March 28, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Oct. 2019
Duration
Durata
1 semestru
Cu normă întreagă
Locations
Portugalia - Almada, Setubal
Data începerii : Oct. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Oct. 2019
Portugalia - Almada, Setubal
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala