Read the Official Description

Călătoriți în Franța pentru un semestru sau un an pentru a explora Orașul Luminilor sau Riviera Franceză. Cursurile noastre interactive de imersiune vă garantează progresul, astfel încât să vă exersați francezii pe măsură ce urcați pe Turnul Eiffel sau comandați un cappuccino pe Rue de France.

Alăturați-vă elevilor din întreaga lume în experiența ultimă în străinătate. Obțineți fluență, vedeți lumea, extindeți-vă rețeaua internațională - și lansați-vă viitorul global. Studiați pentru 6, 9 sau 11 luni și începeți în aprilie, iunie, septembrie sau ianuarie. Colegiul de credit și oportunitățile de stagiere vă asigură că întotdeauna adăugați la CV-ul dvs. în timpul aventurii unei vieți.

Școlile franceze EF sunt acreditate de EAQUALS, iar cursurile noastre sunt recunoscute de Universitatea din Washington. Globalizați-vă viitorul, consolidați cariera internațională și pregătiți-vă pentru examenul DELF cu o diplomă de limbă franceză de la EF.

Programul de Informații

  • Locații : Europa »Franța» Paris; Europa »Franța» Nice
  • Etichete program : învățarea mâinilor, imersia lingvistică, studiul în străinătate, voluntariat în străinătate
  • Durata : 6-12 luni, 1 an +
  • Cazare : Apartament, Familie gazdă, Pensiune
  • Limba primară : franceză
  • Vârsta maximă : 16
  • Detalii de preț : În prețul cursului sunt incluse cazare gazdă și un plan de masă. Contactați echipa de admitere pentru o ofertă personalizată de preț.
Program taught in:
Limba franceza
Acest curs este
Start Date
Open Enrollment
Duration
6 - 12 luni
Full-time
Price
Deadline
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
End Date
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
End Date
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date