Citește Descrierea Oficială

Programul de limba engleza intensiv

Acest program oferă studenților cu limba engleză și abilitățile academice pregătitoare pentru a avea succes atunci când urmăresc o educație american colegiu. Elevii câștiga o experiență valoroasă în toate formele de comunicare în timp ce limba engleză dezvoltarea abilităților lor academice într-o atmosferă colegiu comunitate. Acest program include oportunități de a investiga o varietate de transfer de colegiu și grade profesionale înainte de a începe un program de studiu.

Scorurile TESOL nu sunt necesare pentru admiterea la acest program; Evaluări cunoștințele de limba engleză vor fi utilizate pentru plasarea curs corespunzătoare. Elevii sunt acceptate în acest program intensiv de trei ori pe an, la începutul fiecărui semestru. După finalizarea cu succes a acestui program, elevii vor fi învățat limba engleză și abilitățile academice pentru a fi de succes studenti americani.

Planul de studiu

 • Colegiul Experienta
 • Fundamentală, Intermediar Academic Prep SAU
 • citire și scriere
 • Comunicare comună Context
 • Colegiul Intrarea și plasarea Exam Prep
 • * Fundamentale, intermediar Academic Prep SAU
 • citire și scriere
 • Comunicarea eficientă în societățile occidentale
 • Colegiul Intrarea și plasarea Exam Prep
 • * Colegiul pregătitoare engleză
 • Proiecte academice și Prezentări
 • Introducere în cultura americană

*Plasarea studenților în Cursuri de limba engleza este determinată după sosirea la WITCC. Unii elevi pot avea nevoie de mai mult de 2-3 semestre pentru a finaliza acest program.

Western Iowa Tech Community College

WITCC este cel mai bun loc pentru a începe studiile în Statele Unite și de a experimenta educație și cultură americană!

stoc

Western Iowa Tech este un colegiu comunitate situat în inima Americii. Acesta oferă o educație excelentă și are una dintre ratele de școlarizare cele mai accesibile in Statele Unite.

Instructorii sunt special instruiți pentru a preda elevilor a căror limbă maternă nu este limba engleză. Echipa nu este angajat numai pentru excelență de predare, dar, de asemenea, să grija pentru nevoile personale ale elevilor. Elevii primesc o atenție, sprijin și dăruire care merg mult mai departe decât orelor obișnuite sau zile.

Program de limba engleză de învățare Western Iowa Tech se va îmbunătăți abilitățile limba engleză și să ofere încredere pentru a avea succes la cursuri de Colegiul American, precum și pregăti studenții pentru utilizarea limba engleză la locul de muncă.

Aici este ceea ce un fost student are de spus despre Western Iowa Tech:

"Sioux City este un loc perfect de a trăi și de a studia. Acesta nu este un oraș mic, dar nu atât de mare, fie. Puteți merge ușor și rapid oriunde aveti nevoie. Este un loc unde încă mai puteți simți în siguranță. Mă bucur că, dintre toate orașele și statele din SUA, eu locuiesc aici. Și cu siguranță, Western Iowa Tech Community College este, pentru mine, cel mai bun loc de a lucra. Îmi place să vin Educației Oficiul noastre globale pentru a avea grijă de toate aceste studenți și prieteni internaționali, la urma urmei, eu sunt prea internațional! "

-Rosana Burright este din Brazilia, Rio de Janeiro. Ea este un rezident al Sioux City, un fost student de Vest Iowa Tech, și parte din echipa Educației Globale WIT lui.

Program predat în:
Engleză

Vezi 18 mai multe cursuri de la Western Iowa Tech Community College »

Acest curs este Online, Bazat în Campus
Start Date
Ian 2020
Duration
După locații
După dată
Start Date
Ian 2020
Termen limită de aplicare

Ian 2020