Intensiv program de limba engleza

Access International Business Institute

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Intensiv program de limba engleza

Access International Business Institute

Intensiv program de limba engleza

Acces International Institute Business este un engleza ca a doua școală de limbi situat în Ann Arbor, Michigan. Școala a fost fondată de către actualul Director, Michael G. Milne, Ph.D. în 1984. La Acces International am sarbatorit recent aniversarea noastră de 30.

Acces International este pe deplin acreditat de către ACCET, Consiliul American pentru Educație Continuă și Formare, o agenție de acreditare situat în Washington, DC Acces International este, de asemenea, autorizată de către Securitate eliberarea documentului I-20, un document preliminar pentru studenții internaționali care doresc să studiu in Statele Unite pe un F-1 Visa International Student.

Programul nostru va ofera de studiu intensiv de limba engleză în cinci domenii: unul, abilități de lectură (citire înțelegerea, îmbogățirea vocabularului, și parafraza și abilități de discutii); doi, gramatică pentru a vorbi; trei, abilități de compoziție (scris); patru, vorbind și pronunție; și cinci, pregătirea pentru a lua examenele TOEFL și MELAB.

Filozofia noastra de învățământ se bazează pe metoda comunicativă de predare și învățare a limbii engleze. Acesta este centrat modelul elev cu instructorul care acționează ca un facilitator al activităților de învățare în clasă mici de grup (sarcini și activități de învățare de competență lingvistică pe baza). Facultatea de acces International este format din restante, profesionale, cu experiență, precum și de îngrijire instructori ESL americane.

Programul curs Acces International ESL a fost extraordinar de productiv-a lungul anilor. Multe sute de absolvenții noștri au plecat pe la programele universitare universitare și gradul absolvent în instituțiile de învățămînt superior peste lungimea și lățimea din Statele Unite. Ne excela la pregătirea studenților noștri pentru o experiență universitate americană.

Suntem, de asemenea, cunoscut ca fiind cel mai prietenos program în Statele Unite. De-a lungul celor 30 de ani de programele noastre, elevii nostri au facut prieteni pe viata cu elevi din alte țări. Și noi suntem economice. Acces International ofera programul său ESL la un preț foarte rezonabil. Vino alături de noi!

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Locations
Statele Unite ale Americii - Ann Arbor, Michigan
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - Ann Arbor, Michigan
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala