Citește Descrierea Oficială

Cursuri de limba germană din Germania, Munchen în școală limba Alinguas - de înaltă calitate, preturi corecte

Din 1992, oferă școala limba Alinguas în Munich cursuri de limba germană în conformitate cu Cadrul European Comun de Referință (nivelurile A1-C2), în grupuri mici (4 -12 participanți la vara la 14), și vizate de pregătire pentru examen pentru toate examenele internaționale.

Aici, studenții noștri obține cele mai bune rezultate de curs de limba germană.

Profesorii nostri de limbi străine de înaltă calificare învăța conștient, dar nu numai strict în conformitate cu programa. Mai degrabă, ele acționează ca un antrenor și să sprijine elevii de limbă optime în progresul lor de învățare.

Într-o conversație cu caracter personal într-o ceașcă de cafea sau ceai, apreciem fluenta. După un test de plasare gratuit germană are loc, în care, de asemenea, puteți găsi capacitatea de limba. Atunci vom fi bucuroși să vă sfătuiască și pentru a găsi potrivită pentru obiectivul dvs. individuale de performanță curs intensiv de limba germană din München / Germania.

Săli de clasă noastre sunt complet echipate cu flip-chart, DVD, TV, video, calculator, și cu o mică bibliotecă.

Obiectivul nostru în cursul de limbă germană din München / Germania

  • Exercițiu de ascultare și înțelegerea lectură - îmbunătăți pronunția - ușor de înțeles și de aplicat gramatică - construi și extinde vocabularul - de învățare de comunicare în viața de zi cu zi, de situații de studiu și de muncă

Cursurile noastre intensive de germană

  • Niveluri: A1 - C2 - de pregatire pentru examene Cursuri de limba germană: toate examenele la Cadrul european comun de referință A1, A2, B1, B2, C1 și C2, TestDaF și DSH - grupuri de 6-10 participanți, în timpul verii la 14 de participanți - ore de curs: luni - vineri 9.30-13.00 ceas - Durata cursului: de la 1 săptămână până la 48 săptămâni - activități de agrement în vara: excursii, produse alimentare internaționale, Stammtisch - start: in fiecare luni de la testare, date fixe pentru incepatori
Program predat în:
Engleză
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
1 - 48 săptămâni
La zi
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date