Read the Official Description

Hancock International College oferă 6 niveluri ale programului ESL intensiv (IESL). Nivelurile sunt după cum urmează:

IESL 100 (Începător): Scopul acestui curs este de a ajuta elevii să câștige ascultare de bază și abilitățile de vorbire pentru viața de zi cu zi; să dezvolte bază limba engleză de vocabular și de alfabetizare competențe, și să dezvolte abilități de bază gramaticale și de scriere. In plus, acest curs introduce pe elevi în cultura americană și istorie.

IESL 101 (Începător ridicat): Scopul acestui curs este de a ajuta pe elevi să continue să câștige ascultare de bază și abilitățile de vorbire pentru viața de zi cu zi; să continue dezvoltarea de bază în engleză de vocabular și de alfabetizare de competențe, și să continue dezvoltarea de gramatica de bază și abilități de scriere necesare pentru a produce paragrafe. In plus, acest curs introduce pe elevi în cultura americană și istorie.

IESL 102 (Intermediar scăzut): Scopul acestui curs este de a ajuta elevii să îmbunătățească ascultarea și abilitățile de vorbire pentru viața de zi cu zi și să înceapă să dezvolte abilități academice în ascultare și vorbire, în plus față de dezvoltarea abilităților de citire academice și de vocabular în timp ce adăugarea lor de bază citire abilități și cunoștințe de vocabular, și continuând să adauge la cunoștințele de bază gramatica și abilitățile necesare pentru a produce paragrafe. In plus, acest curs introduce pe elevi în cultura americană și istorie.

IESL 103 (intermediar): Scopul acestui curs este de a ajuta pe elevi să dezvolte în continuare capacitatea lor de a organiza o conversație și de a dezvolta o capacitate de a înțelege și a discuta subiecte academice simple. Elevii încep să dezvolte abilități de citire academice, pentru a continua învățarea vocabularului general, și pentru a începe să învețe vocabularul academic. Acest curs este de a ajuta pe elevi să dezvolte abilități intermediare de gramatică și de a dezvolta abilitățile de a scrie compoziții scurte.

IESL 104 (Intermediar ridicat): Scopul acestui curs este de a ajuta pe elevi la nivel înalt intermediar dezvolta abilitățile de ascultare academice, să dezvolte abilitățile de vorbire pentru situații personale și academice, să dezvolte lectura academică și abilități de vocabular, pentru a îmbunătăți utilizarea lor de gramatică și de a dezvolta abilități de bază de scriere academică. In plus, acest curs introduce pe elevi în cultura americană și istorie.

IESL 105 (Avansat): Scopul acestui curs este de a ajuta pe elevi la nivel avansat dezvolta abilități de ascultare academice, să dezvolte abilitățile de vorbire pentru situații personale și academice, să dezvolte abilități de citire și de vocabular academic, pentru a îmbunătăți utilizarea lor de gramatică și de a dezvolta abilitățile de scriere academice. In plus, acest curs introduce pe elevi în cultura americană și istorie.

ORE DE OBSERVARE

Persoanele fizice care doresc să observe o clasă poate face acest lucru prin programarea unei întâlniri cu HIC Administration. ore de observare trebuie să fie programată înainte de sosirea individului. Vă rugăm să contactați biroul de administrare (949) 679-2000 pentru a programa observația dumneavoastră.

AN ACADEMIC

  • Cartierul de iarnă (ianuarie-martie) Trimestrul de primăvară (aprilie-iunie)
  • Cartier de vară (iunie-august) Fall Quarter (septembrie-decembrie)
Program taught in:
Engleză

See 1 more programs offered by Hancock International College »

Acest curs este Campus based
Start Date
Iunie 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
Iunie 2019
Application deadline

Iunie 2019