Read the Official Description

Intensiv engleză și IELTS curs Anglolang este perfect pentru studenții care speră să studieze la un colegiu sau universitate din Marea Britanie în viitor, dar nu au un nivel suficient de ridicat de limba engleză.

Acest curs presupune 25 oră Grup de predare în fiecare săptămână în clasele multinationale mici. Combinația de clase de dimineață, care se concentrează pe cele patru abilități, precum și de gramatică și vocabular de dezvoltare și de după-amiază clase care se axează pe strategiile de examinare IELTS, îi ajută pe elevi pentru a realiza scorul de care au nevoie în testul IELTS. Prin urmare, permițându-le pentru a trece la gradul Unversity, la alegerea lor.

Cursuri IELTS poate fi rezervat, timp de 4 săptămâni sau mai mult.

Nivelul minim de limbă necesare pentru acest curs este elementar (A1).

Când începe?

Puteți începe intensiv engleză și ELT de curs, la un număr de diferite puncte de pe parcursul anului. Va rugam sa ne contactati pentru mai multe informatii despre datele de începere, care sunt potrivite pentru tine.

Ce este IELTS?

IELTS este Sistemul International English Language Testing, un test important de limba engleză, care este folosit pentru a verifica nivelul de limbă pentru intrarea la colegii și universități din întreaga lume. Testul este împărțit în ascultare separat, citire, scriere și teste de limbă și este un bun indicator de capacitatea de a gestiona engleză academic.

Program taught in:
Engleză

See 3 more programs offered by Anglolang Academy of English »

Acest curs este Campus based
Start Date
Open Enrollment
Duration
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date