Read the Official Description

Limbi disponibile

Arabă, olandeză, engleză, franceză, germană, italiană, japoneză, chineză mandarină, portugheză, rusă, spaniolă

Curs de imersiune completă

Trăi limba ca să învețe, relaxați-vă, vin și luați masa în limba țintă pe care doriți să se dezvolte. Cu 70 de ore de timp de contact cu profesori vorbitori nativi, Inclusiv toate mesele și pauzele, vei fi înconjurat de limba de dimineața devreme până seara târziu.

Curs intensiv

35 de ore de activități de lecție, constând de lucru mic grup, unu-la-unu lecții, pronunția de formare, dezbateri tematice, ateliere de lucru și așa mai departe.

Tailor-made și unic

De-a lungul anilor Ceran a dezvoltat metodologia de predare proprii și tehnicile sale, care să permită cadrelor didactice să se apropie de limbajul într-un mod mult mai centrată pe elev decât alte metodologii. În acest fel, fiecare client in parte a / propriile nevoi de limba specifice întâlnit într-un mod pozitiv și structurat.

Acest program de executiv și adaptate este proiectat pentru a oferi clientilor executive o oportunitate de a dezvolta nevoile lingvistice specifice. Folosind propriile Metodologie și tehnici de predare sale, Ceran oferă un program unic și intensiv de limba personalizate pentru clienti individual.

Formarea durează cel puțin o săptămână și constau din 70 oră timp de contact în limba țintă. Clientii locuiesc pe site-ul într-o reședință modernă și pe deplin satisfăcute cu camere single cu baie proprie oferind Wi-Fi gratuit, conexiune ADSL, televizor, birou și serviciu de lenjerie de zi cu zi.

Cazare

Clientii nostri rămâne în nostru scop-a construit reședința de stat-of-the-art și pe site-ul. Toate camere single sunt en-suite cu baie proprie sau duș, serviciu de lenjerie de zi cu zi, ADSL si Wi-Fi, televiziune și spațiu de lucru. Pentru acei clienti care necesită un pic mai mult spațiu, putem oferi, de asemenea, un număr mic de apartamente executive.

Timp liber

Pe site-ul, clientii pot face uz de terenul de tenis, terenuri de squash, teren de baschet și petanque. Cei care doresc să meargă pentru un run-dimineață devreme poate cere pentru o hartă la recepție.

Sală de gimnastică, piscină și spa pot fi găsite în apropiere Spa, în timp ce un număr mare de activități în aer liber, inclusiv golf, pot fi găsite în zonă. Celebrul circuit F1 a Spa Franchorchamps este, de asemenea, la o aruncătură de băț doar cu un calendar activ începând din aprilie.

Sfârșit de săptămână

Clientii care stau mai mult de o săptămână se poate folosi de ședere pe o masă sau pat full & Breakfast bază, în funcție de planurile lor. Recepția noastră va fi fericit să organizeze un itinerariu cu opțiuni cum ar fi Bruxelles, Paris, Amsterdam și Köln mai puțin de trei ore distanță. Cei interesati sa descopere nestematele ascunse ale zonei poate îndrăzni să locuri, cum ar fi de la Maastricht, Monschau sau Durbuy, care sunt toate la mai puțin de o oră. Recepția noastră vă poate ajuta cu închirieri auto, mersul trenurilor, rezervări la restaurant, etc

Începeți Perioada

Orice duminică pe tot parcursul anului (închis două săptămâni în timpul Crăciunului)

DURATA

Sejur de cel puțin 1 săptămână (mini-sejururi disponibile la cerere)

Program taught in:
Engleză

See 2 more programs offered by Ceran Lingua International »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date