Citește Descrierea Oficială

Limbi disponibile

Franceză

Curs de imersiune completă

Trăi limba ca să învețe, relaxați-vă, vin și luați masa în limba franceză. Cu 70 de ore de timp de contact cu dvs. de profesori francezi nativ-difuzor, Inclusiv toate mesele și pauzele, vei fi înconjurat de limba de dimineața devreme până seara târziu.

Curs intensiv

35 de ore de activități de lecție, constând de lucru mic grup, unu-la-unu lecții, pronunția de formare, dezbateri tematice, ateliere de lucru și așa mai departe.

Tailor-made și unic

De-a lungul anilor Ceran a dezvoltat metodologia de predare proprii și tehnicile sale, care să permită cadrelor didactice să se apropie de limbajul într-un mod mult mai centrată pe elev decât alte metodologii. În acest fel, fiecare client in parte a / propriile nevoi de limba specifice întâlnit într-un mod pozitiv și structurat.

Acest program de executiv și adaptate este proiectat pentru a oferi clientilor executive o oportunitate de a dezvolta nevoile lingvistice specifice. Folosind propriile Metodologie și tehnici de predare sale, Ceran oferă un program unic și intensiv de limba personalizate pentru clienti individual.

Formarea durează cel puțin o săptămână și constau din 70 oră timp de contact în limba țintă. Clientii locuiesc pe site-ul într-o reședință modernă și pe deplin satisfăcute cu camere single cu baie proprie oferind Wi-Fi gratuit, conexiune ADSL, televizor, birou și serviciu de lenjerie de zi cu zi.

Cazare

Clientii nostri rămâne în nostru scop-a construit reședința de stat-of-the-art și pe site-ul. Toate camere single sunt en-suite cu baie proprie sau duș, serviciu de lenjerie de zi cu zi, ADSL si Wi-Fi, televiziune și spațiu de lucru. Pentru acei clienti care necesită un pic mai mult spațiu, putem oferi, de asemenea, un număr mic de apartamente executive.

Timp liber

Pe site-ul, clientii pot face uz de sala de gimnastică și un teren de petanque, în timp ce în vara vom deschide piscina în aer liber, de asemenea. Cei care doresc sa plece la o plimbare cu bicicleta în zonă pot solicita biciclete de la recepție.

Sală de gimnastică, piscină, terenuri de tenis și de golf pot fi găsite în apropiere de Avignon.

Sfârșit de săptămână

Clientii care stau mai mult de o săptămână se poate folosi de ședere pe o masă sau pat full & Breakfast bază, în funcție de planurile lor. Recepția noastră va fi fericit să organizeze un itinerariu cu opțiuni cum ar fi Avignon, Paris sau Med.

Începeți Perioada

Orice duminică pe tot parcursul anului (închis două săptămâni în timpul Crăciunului)

DURATA

Sejur de cel puțin 1 săptămână (mini-sejururi disponibile la cerere)

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Ceran Lingua International »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date