Citește Descrierea Oficială

Scopul nostru

Programul Intensive English for Internationals (IEI) de la University of Memphis oferă studenților din întreaga lume un studiu cuprinzător al limbii engleze. Datorită naturii foarte academice a curriculum-ului, IEI pregătește studenții pentru a intra în programe universitare și universitare în Statele Unite. În plus, programul IEI oferă cursuri profesioniștilor internaționali care trăiesc în zona Memphis pentru a-și îmbunătăți cunoștințele de lucru în limba engleză. Elevii au multe oportunități variate de a interacționa cu alți participanți într-un mediu de învățare prietenos și profesional și de a deveni o parte integrantă a comunității universitare.


Programul nostru

University of Memphis oferă studii de limbă non-credit intensivă pentru studenții cu studii universitare, precum și pentru alții care doresc să devină specialiști în limba engleză. Oferim cinci sesiuni de 8 săptămâni în cursul anului universitar cu datele de începere din ianuarie, martie, mai, august și octombrie. Clasele sunt mici și sunt concepute pentru a dezvolta abilități de comunicare și academice în limba engleză prin vorbire, ascultare, citire și scriere.

Oferim șase niveluri de instruire, de la început până la avansat. Cu toate acestea, elevii trebuie să aibă cunoștințe de bază despre limba engleză la intrare. Studenții noi sunt testați la începutul fiecărei sesiuni și plasați la nivelul corespunzător. Studenții cu normă întreagă studiază 23 de ore pe săptămână. Studenții F-1 trebuie să se înscrie cu normă întreagă; studenții care nu au viză F-1 pot să participe la program integral sau parțial. Directorul îi poate ajuta pe elevi să aleagă clasele corespunzătoare.

Cursurile de lectură / scriere și gramatică se reunesc în fiecare dimineață de luni până vineri. Discuțiile de după-amiază, care se reunesc de luni până joi, includ cursuri și module de ascultare / vorbire. Programul este conceput pentru a fi riguros și provocator, iar elevii sunt de așteptat să lucreze cu sârguință pentru a-și îmbunătăți limba engleză. Cu toate acestea, există, de asemenea, timp pentru distracție și prietenie, inclusiv excursii pe teren la zonele din zonă.


Curriculum IEI

Obiectivul nostru este de a pregăti elevii pentru setări academice și profesionale prin oferirea de instrucțiuni care îi ajută să se dezvolte

  • fluenta si acuratetea in limba engleza, prin implicarea intr-o materie de continut si dezvoltarea sensibilizarii metalingvistice
  • abilitățile necesare pentru succesul în contexte academice, inclusiv scrierea din surse, abilitățile de studiu și obiceiurile adecvate ale minții

La niveluri mai joase, ne concentrăm pe conectarea gramaticii și scrisului, scriind fraze și paragrafe, dezvoltând vocabularul de bază și ascultați și vorbind în contexte conversaționale informale. În general, subiectele din cadrul claselor au o natură mai personală, dar elevii sunt introduși în texte și abilități academice, cum ar fi rezumatul.

La nivelurile superioare, ne concentrăm asupra relației dintre citire și scriere, folosindu-se lecturi ca rame de lansare și ca sursă și elaborând strategii de citire a textelor adaptate și autentice în scopuri diferite. Elevii scriu diferite tipuri de eseuri și practică parafrazând și rezumând. De asemenea, ele dezvoltă abilități de cercetare, abilități de prezentare și abilități de prezentare formală. În general, conținutul de clasă este mai academic.

Prezentare generală a curriculumului


Evaluarea studenților

Elevii primesc o notă de scris pentru fiecare clasă la sfârșitul fiecărei sesiuni. Ei trebuie să primească o notă de C sau mai mare pentru a trece la nivelul următor. Toate gradele reflectă realizarea, prezența și cooperarea. Un certificat de realizare se acordă participanților care finalizează cu succes fiecare nivel IEI.

IEI urmează Ghidul University of Memphis cu privire la comportamentul și disciplina studenților. Este necesară prezența în clasă. Elevii care au înregistrări slabe de participare, care nu pregătesc sarcini desemnate sau care încalcă regulile și reglementările Universității, sunt supuși concedierii din programul IEI.

Scară de clasificare


Taxe de școlarizare (fiecare sesiune de 8 săptămâni)

Cu normă întreagă


Datele de sesiune

Program intensiv în timpul zilei

Vara 2018


Clasele comunitare

Vara 2018
Program predat în:
Engleză
Ultima actualizare June 23, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Mar. 2019
Mai 8, 2019
Duration
8 săptămâni
La zi
Price
1,850 USD
După locații
După dată
Start Date
Mar. 2019
End Date
Mai 2, 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Mai 8, 2019
End Date
Iulie 3, 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Ian. 2020
Termen limită de aplicare

Mar. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Mai 2, 2019

Mai 8, 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Iulie 3, 2019

Aug. 2019

Oct. 2019

Ian. 2020