De ce Insulele Galápagos?

Nu există nici un loc în lume destul de asemănător Insulelor Galápagos. Situat la 600 de mile de coasta Ecuadorului, aceste insule vechi de 3,5 milioane de ani sunt adăpostite pentru unele dintre cele mai rare specii de pe planetă și acolo Charles Darwin a formulat pentru prima dată Teoria selecției naturale. Studiind în străinătate aici cu noi vă permite să descoperiți frumusețea incredibilă și biodiversitatea din Insulele Galapagos care a captivat oameni de știință și călători din lume de zeci de ani.

Ce vei studia?

Acest termen de trei săptămâni din ianuarie este perfect pentru studenții interesați de ecologie marină și studii de mediu. Veți studia la Institutul Academic de Arte și Științe din Galápagos (GAIAS) de pe insula San Cristóbal. Acest campus la distanță de la Universidad San Francisco de Quito a fost stabilit pentru a continua eforturile în conservarea și dezvoltarea durabilă pe Insulele Galápagos.

Insulele Galapagos vor fi, de asemenea, clasa ta. De-a lungul timpului dvs. aici, veți învăța despre ecologia habitatelor marine găsite pe și în largul coastelor acestor insule. Prin citiri de curs, discuții și excursii legate de cursuri, veți începe, de asemenea, să descoperiți efectele impactului pe care oamenii îl au asupra acestor ecosisteme delicate. Veți lăsa aici o înțelegere mai complexă a relației dintre oameni și mediul înconjurător.

Academicienii

Misiunea noastră este simplă: să vă oferim cel mai bun program de studii în străinătate posibil, care include experiențele academice și culturale de cea mai înaltă calitate. Oferim un curs unic care explorează ecosistemul marin și ecosistemele din Insulele Galápagos printr-o abordare profundă și practică. Profesorii noștri de clasă mondială sporesc experiența dvs. academică și vă oferă noi perspective în fiecare zi în clasă.

Acest program pentru luna ianuarie este organizat prin Institutul Academic pentru Arte și Științe din Galápagos (GAIAS), un campus la distanță al Universității San Francisco de Quito (USFQ), situat pe insula San Cristóbal. În timp ce în Insulele Galápagos, vă înscrieți într-un singur curs pentru un total de 3 credite.

În sala de clasă și în numeroasele excursii legate de cursuri, veți învăța în profunzime despre ecologia habitatelor marine găsite pe și în largul coastelor acestor insule, inclusiv recife de corali, țărmuri stâncoase și orificii hidrotermale. De asemenea, veți descoperi efectul pe care impactul uman îl are asupra acestor ecosisteme delicate. Cursul dvs. este predat în limba engleză, iar studiul spaniol anterior nu este necesar.

Cursuri

 • EG 396 Ecologie marină

Instituția partener (e)

Institutul Academic Galápagos pentru Arte și Științe (GAIAS)

GAIAS este un campus la distanță al Universității din San Francisco de Quito (USFQ), care a fost creat pentru a continua eforturile în domeniul conservării și dezvoltării durabile în Insulele Galápagos. Ca instituție academică și de cercetare de nivel mondial, GAIAS atrage atât studenți, cât și internaționali și studenți din întreaga lume.

Viata de zi cu zi

Vrem să vă simțiți acasă în Insulele Galápagos, așa că facem tot ce putem pentru a vă ajuta să vă integrați rapid în viața elevilor. De la familii cu locuitori locali la excursii în câmpuri care vizitează insulele din jurul orașului San Cristóbal, treaba noastră este să vă asigurați că aveți cea mai autentică experiență posibilă. Veți locui împreună cu locuitorii locali pentru cea mai mare parte a timpului dvs. aici, ceea ce vă ajută să vă familiarizați cu Insulele Galápagos, poporul și cultura sa.

Orientare

Programul începe cu o orientare obligatorie de o zi în Quito, care vă introduce la personalul IES Abroad , colegii dvs. și programul dvs. Subiectele includ:

 • Întâlnire IES Abroad și personal IES Abroad
 • Discuții despre înțelegerea interculturală, siguranța, viața de familie ecuadoriană și aspectele practice ale vieții
 • Asistență în navigația de transport, bancar și cumpărături

În plus, CORE ™, orientarea complexă a IES Abroad

carcasă

Vrem să vă asigurați că cea mai mare provocare este să decideți care repere să vedeți mai întâi sau să descoperiți cea mai bună cafenea - să nu găsiți un loc unde să vă simțiți confortabil. Facem tot posibilul pentru a localiza locuințe care reflectă modul în care trăiesc studenții locali. Scopul nostru este ca, atunci cand pleci din Insulele Galápagos, se va simti ca acasa.

Homestays - Aveți o cameră privată, mobilată în casa unei familii sau señora din Insulele Galápagos. Homestay-urile oferă mic dejun și cină.

Cunoaște-ți orașul nou

1. Exploreaza stația de cercetare Charles Darwin

Trebuie să-i vezi pe oamenii de știință care se înflăcadă, să viziteze centrul de reproducție și să înveți despre ecologia și istoria fascinantă a insulelor.

2. Vezi Turtles at Turtle Bay

Pur și simplu ați putea observa iepuri provenind din ouăle lor și îndreptându-se spre ocean!

3. Snorkel cu leii de mare

Se îndreaptă spre plaja La Loberia și petrece o zi la soare cu aceste mamifere marine unice.

4. Stai cu pinguinii locali

Faceți o excursie la Las Tintoreras și ridicați-vă aproape și personal cu pinguinii din insule.

5. Vizitați piața de pește din Santa Cruz

Urmăriți pescarii să-și descarce capturile din ziua respectivă și luați o mușcătură de fructe de mare proaspete.

Insulele Galápagos Termenul ianuarie - Cerințe de aplicare a ecosistemelor marine

Cerinte de eligibilitate:

 • 18 ani
 • În bună stare la școala ta acasă
 • 2,5 GPA sau mai bine pe o scară de 4,0 (AAP sub 2,5 vor fi luate în considerare de la caz la caz)
 • A fost recomandată o biologie generală, studii de mediu sau curs de ecologie la nivel de colegiu
 • Nu este necesar un studiu de limbă spaniolă anterior
 • Persoanele proaspete pot participa atâta timp cât au vârsta de 18 ani și îndeplinesc cerințele de mai sus.

Cerințe de aplicare:

 • Aplicație online: Cererile pot fi luate în considerare după termenul limită publicat, pe baza unui spațiu disponibil. Vă rugăm să rețineți că solicitanților târziu li se poate cere să depună un depozit de confirmare nerambursabil la acceptare pentru a obține un loc în program. Vă rugăm să ne contactați cu întrebări despre aplicarea după data limită.

Trimiteți următoarele în contul dvs. MyIESabroad după procesarea aplicației dvs. online:

 • Acreditarea școlii de la domiciliu: Consultantul dvs. din cadrul studiilor în străinătate poate completa fie autorizația școlii de origine electronică prin intermediul sistemului PartnerPortal al IES Abroad , fie prin completarea formularului PDF legat mai sus. Consultați-vă consultantul în străinătate pentru a determina modul în care ar prefera să vă finalizeze autorizația de școală la domiciliu.
 • Transcrierea (ele) oficiale pentru fiecare colegiu / universitate pe care ați urmat-o de la liceu. Dacă aveți mai multe transcrieri, IES Abroad va media APS pentru toate colegiile / universitățile la care ați participat și veți folosi acel GPA cumulativ atunci când vă revizuiți cererea.
 • Copierea pașaportului color (numai pentru pagina de semnături și fotografie).
 • Elevii care frecventează instituții de învățământ superior din afara Statelor Unite ar putea fi nevoiți să prezinte rezultate ale examenelor de limbă engleză. Contactați reprezentantul dvs. IES Abroad pentru mai multe informații.

CERINȚE SUPLIMENTARE DACĂ ACȚIUNEA CUMULATIVĂ ESTE SUB 2.5:

 • Profesor Scrisoare de recomandare: Deși nu există o cerință de lungime, recomandarea trebuie să indice opinia unui profesor cu privire la abilitatea academică a solicitantului de a continua cursurile la nivel universitar într-o țară străină, în plus față de orice informații care ar ajuta IES Abroad să înțeleagă mai bine solicitant.
 • Eseu personal academic: Deși nu există o cerință privind lungimea, eseul trebuie să vă adreseze GPA-ului dvs., orice provocări academice specifice cu care se confruntă, motivele pentru care ați ales acest program IES Abroad și cum se încadrează în cariera dvs. academică.

Pașaport

 • Este necesar un pașaport valabil cel puțin șase luni după data de încheiere a programului, cu cel puțin două pagini goale. Accesați travel.state.gov pentru a găsi agențiile de pașaport americane din zona dvs.
 • Este necesar un pașaport valabil cel puțin șase luni după data de încheiere a programului, cu cel puțin două pagini goale. Accesați travel.state.gov pentru a găsi agențiile de pașaport americane din zona dvs.
 • Cetățenii americani care dețin un pașaport valabil nu trebuie să obțină o viză pentru a intra sau a studia în Ecuador. Cetățenii străini care nu sunt cetățeni americani pot fi obligați să obțină o viză pentru studenți înainte de sosire. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații.

AT O POZIȚIE

 • Premisele de limba: Nu există
 • Limba de instruire: engleză
 • Credite: 3 credite
 • Locuință: Homestay
 • Costul estimat: prețul TBD
 • Programul următor: primăvara 2019: 6 ianuarie - 26 ianuarie
 • Termen limită de aplicare: primăvara 2019 - 01 noiembrie 2018
Program predat în:
Engleză
IES Abroad

Vezi 128 mai multe cursuri de la IES Abroad »

Ultima actualizare September 26, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
3 săptămâni
La zi
Price
- Prețul TBD
Deadline
După locații
După dată