Instrumentation tehnicieni comision, instala, calibrarea, întreține și repara sisteme complexe de măsurare și control utilizate într-o varietate de aplicatii de control proces.

Repere Programul

Ca instrumentație și control Tehnician cariera ta va fi bazat pe tehnologie cu o margine aplicată.

Acest patru semestru program de Ontario College Diploma vă va pregăti pentru o carieră hands-on interesanta si plina de satisfactii in curs de dezvoltare de inginerie și domenii științifice. Programul oferă competențe valoroase și în cerere necesare în instalații de proces, de producție, și de calibrare de astăzi. Acestea includ, dar nu se limitează la:

 • Process Control, de siguranță, electrice / electronice de control și senzori
 • SCADA / PLC, Automatizare / Robotica
 • Comunicații industriale și de achizitii de date

Veți învăța, de asemenea abilități necesare în domeniul comunicațiilor, matematică, știință și sănătate și securitate pentru a îmbunătăți cunoștințele și abilitățile pentru aplicarea la locul de muncă.

Candidați în stare bună pot participa la un program de formare profesională o săptămâna găzduită de Siemens Milltronics Instruments proces, situat în Peterborough. Acest training gratuit vă permite să învețe dedesubturile unele dintre cele mai bune instrumente din lume într-un cadru profesionist, predat de un profesionist certificat Siemens.

Lab dvs.

Bunurile comune de inginerie este locul unde veți câștiga experiență de lucru cu o varietate de instrumente și controale utilizate în prezent în industrie. Această facilitate bine echipate constă dintr-o industrie / domeniu de nivel inferior fabrică podelei (5000 picioare pătrate) și un control de nivel superior / zonă electronic stație vedere aceasta (3000square picioare).

Experienţă profesională

Elevii din acest program ar putea avea posibilitatea de a aplica pentru vara co-op plătite. Exemple de companii care au sponsorizat de co-op includ: OPG, SGS, Andritz Hydro și Opcode Systems. Co-op funcționează în timpul verii între anii unu și doi. Acest co-op vă permite să construiască pe educatia ta academica, experienta mediul de lucru și de a face contacte valoroase într-unul din multe industrii diverse care necesita profesionisti tehnician instrumente.

Vă rugăm să rețineți: În plus față de taxele de școlarizare și, elevii care participă la un co-op plătească o taxă (aproximativ 506.00 dolari) pentru costurile administrative asociate cu plasarea co-op.

Oportunități de carieră

Absolvenții pot obține locuri de muncă în sectoare industriale care utilizează sistemele de tehnologie automate sau controlate, aflate în procesare, instrumentele, fabricarea, petro-chimic, producerea de energie, minerit, petrol și gaze, energie alternativa, energie nucleară, de tratare a apei / de purificare a apei, sau celuloză, hârtie și prelucrare a lemnului industrii.

 • Instrumente de Tehnician este considerat un comerț voluntar în Canada, și multe companii nu au nevoie de certificare comerciale.
 • Acest lucru înseamnă că puteți lucra în domeniu ca un ucenic, sau după obținerea unei diplome legate de doi ani
 • După obținerea diplomei și care lucrează în domeniul de câțiva ani, puteți scrie examenul de certificare pentru comerț și să obțină certificatul de calificare, dacă este necesar.

Instrumentation absolvenți Tehnician folosi o varietate de calcul, electromecanice și echipamente de testare pentru a instala, depanare, calibra, întreține și repara aparate de masura si control simple sau complexe într-o varietate de domenii. În funcție de industria pe care o alegeți, o zi de munca poate varia de la calibrarea instrumentelor mici la birou, la programarea un robot pentru a îndeplini o anumită sarcină, să înfruntând elementele din ulei Alberta Sands timp ce repara o supapă de mare.

Titluri de locuri de muncă tipice:

 • Instrumentation Tehnician
 • Tehnician proces, Procesul de Analist
 • Controlul Tehnician
 • Automatizare Tehnician
 • Calibrarea și testare Tehnician
 • Vânzări tehnice

Se așteaptă oportunități pentru ocuparea forței de muncă în acest domeniu să crească din cauza pensionări, și la creșterea recentă în sectorul de producție.

Pentru mai multe informatii despre aceasta cariera, accesați Resurse Umane și dezvoltarea competențelor Canada Or, urmăriți videoclipul de mai jos cu privire la un loc de muncă în domeniul controlului instrumentație.

Cerințe minime de admitere

Ontario Secondary School Diploma (sau echivalent), cu cursuri de la Colegiul (C), și deschis (O) nivelul, inclusiv:

 • 2 cursuri College (C) English (Grad 11 sau 12 Grad)
 • 1 Colegiul (C) curs Math (gradul 11 ​​sau 12)

Când (C) este nivelul minim curs pentru admitere, (U) sau (U / C) cursuri sunt, de asemenea, acceptate.

Recomandat (dar nu este necesar pentru admitere)

 • 1 Colegiul (C) chimie sau fizica curs (gradul 12)

Elevii Mature

Dacă sunteți 19 de ani sau mai mult înainte de a începe cursurile, și nu posedă un OSSD, puteți scrie canadian testul Adult Achievement pentru a evalua eligibilitatea pentru admitere. Pot fi necesare teste suplimentare sau modernizarea academic pentru a satisface cerințele specifice de curs de intrare la acest program.

Programul Sugestii

Cu doar 8 cursuri suplimentare puteți completa un al doilea diplomă la Fleming în programul Inginerie Electrica Tehnician și absolvent cu 2 diplome în 3 ani.

Program predat în:
Engleză

Vezi 16 mai multe cursuri de la Fleming College »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
4 semestre
La zi
Price
2,015 CAD
pe semestru
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date