Read the Official Description

Instructor de zbor (FI) Cursul este primul și mai ușor mod de a adăuga experiență de zbor la jurnalul de bord înainte de ao aplica unei companii aeriene.

După ce a finalizat instruirea necesară, instructor pentru calificarea de zbor vă va permite să acționeze ca un instructor de zbor, de predare Groundschool și furnizarea de formare de zbor către alți studenți.

Un serviciu de instructor de zbor la o școală de zbor este una dintre cele mai bune moduri posibile de a construi ore în timp ce formarea altor piloți, și să consolideze abilitățile de zbor într-un loc de muncă de intrare în aviație, care va contribui în același timp, permit acest lucru, să rămână conectat la piața locurilor de muncă companie aeriană pilot.

Barcelona Flight School este un centru autorizat de Agencia Estatal de Seguridad aérea în conformitate cu EASA partea FCL cu numărul ATO E-ATO-037 pentru a oferi formare de zbor, cu peste 60 de ani de experiență.

teren de antrenament

Cursul este compus din 125 de ore de la școală la sol în cazul în care aspirantul dezvolta probleme cum ar fi procesele de învățare, pedagogie, tehnici de instruire și a proceselor de predare, în scopul de a transmite cunoașterea aeronautică, atât în ​​teorie cât și în practică, menținând o standarde minime de securitate și reglementări pentru diferitele procese de învățare.

De pregătire pentru zbor

Etapa de zbor constă în cel puțin 25 de ore de zbor care au loc în patru etape:

 • Faza vizuală: 14 ore și 45 minute
 • Manevre avansate: 2 ore și 15 minute
 • Navigare Faza: 8 ore
 • Zboruri de noapte: 5 ore (opțional)

Cursul are loc în prima, a treia și a patra etapă într-un avion de bază cu un singur motor și în faza a doua într-o aeronavă acrobatie.

Odată ce a finalizat cursul teoretic și practic un test de îndemânare pentru obținerea licenței de instructor de zbor al avionului trebuie să fie făcut.

Cerințe

Solicitanții trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

 • Fiind de peste 18 ani
 • Să dețină un CPL Licență de pilot comercial sau a unei licențe de pilot privat PPL cu teoria CPL făcut.
 • O experiență de zbor minim de 200 de ore ca pilot care 150 va fi la fel de pilot în Command
 • Să dețină un clasa I certificat medical sau II în conformitate cu licența
 • Zbor Experiență: 10 ore de instructor de zbor instrumental în categoria de aeronave corespunzătoare.
 • 20 de ore timp de zbor ca pilot comandant în țară VFR cruciuliță în categoria de aeronave corespunzătoare, inclusiv un zbor de 540 km (300 NM), cu aterizare cu oprire completă pe două aerodromuri diferite de aerodromul de plecare.
 • 30 de ore în avion cu un singur motor cu piston din care cel puțin 5 ore vor fi finalizate in ultimele 6 luni înainte de test de zbor
Program taught in:
Engleză

See 3 more programs offered by Barcelona Flight School »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
9 săptămâni
La zi
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date