Instrucțiuni limba portugheză pentru Străini

Oferim cursuri regulate în instrucțiunea în limba portugheză pentru străini în ambele de grup și lecții particulare pentru incepatori, intermediari și avansați. Pentru a obține cea mai bună experiență de învățare, cursuri de grup sunt limitate la un maxim de 6 persoane pe clasă, și fiecare clasă se întâlnește luni până vineri.

Lectii private sunt disponibile pentru studenții și profesionale noi sau avansate, care au un accent specific, fie pe anumite aspecte și de comunicare verbală sau scrisă, sau în lecții particulare vocabulare sunt perfecte pentru persoanele care au puțin timp pentru învățare limbi. Aceste clase sunt, de asemenea, în timpul săptămânii.

Începători și programe non-private, elevii pot începe orice zi de luni. Pentru incepatori absolută, va rugam sa ne contactati pentru datele de începere.

Materialele de curs este inclus.

Instrucțiuni de grup

Intensiv Grupa 1: Elevii participa la patru clase de 50 de minute în fiecare dimineață. In total, 20 de ore pe săptămână.

Intensive 2 Grupa: Elevii participa la patru clase de 50 de minute în fiecare dimineață, și două clase de 50 de minute în fiecare după-amiază. In total, 30 de ore pe săptămână.

Instrucțiuni privat

1 privat intensivă: Elevii participa la patru clase de 50 de minute în fiecare dimineață. In total, 20 de ore pe săptămână.

2 privat intensivă: Elevii participa la patru clase de 50 de minute în fiecare dimineață, și două clase de 50 de minute în fiecare după-amiază. In total, 30 de ore pe săptămână.

VIP Private: Elevii participa la patru clase de 50 de minute în fiecare dimineață, și două clase de 50 de minute în timpul prânz cu instructorul. După masa de prânz, elevul participă alte patru clase de 50 de minute în după-amiaza. In total, 50 de ore pe săptămână. Studenții și instructori va determina numărul de activități care urmează să fie finalizate în afara clasei.

Programe speciale

Pentru noi, învățarea unei limbi este intrinsec legată de participarea studentului în viața de zi cu zi, de oameni obiceiurile și cultura. Având în vedere punctul nostru de vedere de învățare și pentru a oferi o experiență completă, cursurile noastre sunt adaptate la nevoile de studenți care participă la viața de zi cu zi si se conecteaza la limbajul colocvial prin materialul dezvoltat exclusiv pentru predarea portughez ca cursuri de limbi străine, cu cultură brazilian.

Aici, la școală Olinda portugheză Limba School, oferim cursuri care leagă muzica portugheză și (tipuri speciale de instrumente de percuție), fotbal, dans, carnaval, sănătatea și voluntariatul.

Este important pentru noi ca elevii cunosc și însușirea tot mai mult o realitate mereu vie și prezentă, și să înțeleagă modul în care trăim noi, brazilieni, și cum ne raportăm la lumea din jurul nostru.

Portugheză și Fotbal

Cursul nostru de fotbal portughez și durează timp de patru saptamani.

Studentul va avea antrenamentul de fotbal în după-amiaza două ori pe săptămână cu un antrenor profesionist. În funcție de capacitățile sale, studentul va fi invitat să se joace cu o echipa de selectare antrenori.

Profesorul nostru de fotbal a absolvit în educație fizică. Este un antrenor personal și antrenor al unei echipe locale aici, în Olinda. El susține un proiect pentru copii defavorizați care implică sport pentru a preda disciplina și să se concentreze. El este un clasic brazilian, fotbal nebun.

Portugheză și muzică

Cursul nostru de muzica populara are un minim de patru săptămâni.

În afară de clase portugheze 4 dimineata, elevii vor avea cursuri în percutia după-amiază două ori pe săptămână. Vom organiza pentru unele jam sessions cu trupe locale și, în funcție de capacitatea elevului, acestea ar putea fi invitate să efectueze direct cu trupa.

Din păcate, în timpul trupe locale de carnaval sunt ocupate cu angajamentele ceva, prin urmare, pentru a organiza și / sau program de ceva timp cu ei poate fi dificil.

Acest curs se desfășoară cu sprijinul artiștilor locali, cunoștințele lor vastă în domeniul muzicii populare braziliene le face să fie profesori excelent. Ei au benzi, face ateliere de lucru si duce la proiecte sociale cu copiii Olinda. Ei știu toți pe scena muzica live aici în Olinda, astfel încât ceea ce este instrumentul dvs. de a alege, puteți găsi o trupa joci bine.

Portugheză și Fotografie

Cursul nostru portugheză și Fotografia este un program de 4 săptămâni.

Fotografie: Profesorul nostru de fotografie a lucrat ca fotograf din 1989, atunci când a decis să calce pe urmele tatălui său.

Elevii vor alătura ei în studiul ei și să fie învățați elementele de bază ale fotografiei profesionale înainte de a intra pe site-ul, face fotografii de Olinda și Recife.

Elevii vor învăța elementele de bază ale fotografiei profesionale, conduită fotografie șutează în jurul Olinda și Recife și expoziții vizita de fotografi locali.

Elevii trebuie să fie furnizate împreună cu propriul echipament.

Simularea "Celpe-Bras"

Acest lucru este unic pentru a pregăti studenții pentru examenul Celpe-Bras (certificat de competență în limba portugheză pentru străini), certificat este acordat străinilor cu o performanță bună în testul, elaborat de Ministerul Educației, desigur. Studentul va avea cursuri de după-amiază, clasele vor fi private, cu două sesiuni de 50 de minute. Un total de 10 ore pe săptămână. Testul este conceput pentru a pregăti studenții prin activități în cadrul metodologia utilizată de examen Celpe-Bras.

Pe plan internațional, Celpe-Bras este acceptată de către întreprinderi și instituții de învățământ ca dovadă a competenței în limba portugheză, și în Brazilia, este necesar de universități pentru admiterea la licență și programe postuniversitare.

Acest test se aplică în Brazilia și alte țări, cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe. Aici, în Pernambuco, testul poate fi efectuat de UFPE - Universitatea Federală Pernambuco. Inscriere in acest simulator nu permite studentului de a participa la Celpe-Bras. Inregistreaza-te aici pentru înainte de datele de examen și plata taxelor lor. Dacă aveți întrebări, vă putem ajuta cu înregistrarea.

De mers pe jos și vorbesc

Acest curs este ideal pentru iubitorii de cultură brazilian și turistul care vrea să învețe suficient portugheză să înțeleagă și să fi înțeles în hoteluri, restaurante, transport in comun, taxiuri, piețe, muzee, plaje și mai mult. Veți fi interactiunea cu brazilieni care lucrează zilnic la locurile lor de muncă. Clasă Lui va fi pe străzile din Olinda și Recife. Sunt incluse bilete si transport.

Program predat în:
Portuguese (Brazil)
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date