Read the Official Description

Acest program de un an vă oferă o pregătire temeinică în următoarea etapă de studiu electrice și electronice. Acesta este conceput pentru a vă oferi o înțelegere mai amplă a industriei în timp ce permițându-vă să dezvolte abilitățile dumneavoastră proprii de specialitate.

Acesta este un program practic și profesional, care este extrem de relevant pentru mediul de lucru. Pe măsură ce progresul prin programul este o oportunitate de a se concentreze pe mai multe domenii influențat de calculator de Electrice / Inginerie electronică.

Cerințe de intrare:

Solicitanții trebuie să fi finalizat și a trecut HNC complet (10 unitati) în electrice / inginerie electronică International Students necesită, de asemenea, un scor IELTS de 4.5 în toate domeniile sau un echivalent English Language calificare

Ce veți învăța:

  • Comunicații de date și rețele - Electronice - Programmable Logic Controler - Sisteme de control si automatizare - informatice Concepte - Alte Matematică ce poate fi modificată

Cum se cursul evaluat:

Deși acest program studenții vor fi evaluate folosind o varietate de metode; sarcini scrise care sunt în mod normal numerică în natură, evaluările practice folosind simulatoare sau echipamente real (atât individuale și de grup în funcție), împreună cu munca de proiect complet cu prezentari (individuale și de grup). Toate metodele de evaluare sunt proiectate să încorporeze competențe-cheie, care sunt transferabile la locul de muncă.

Metode de învățare și predare

Metode de învățare și predare sunt menite să sprijine studenții în a deveni membri activi ai o comunitate de învățare. Elevii vor fi de așteptat să lucreze împreună într-un mediu informal, precum și în clase formale în cazul în care o cultură de demnitate, curtoazie și respect reciproc cu personalul și colegii lor este esențială. O varietate de metode vor fi utilizate, cum ar fi cursuri, seminarii și sesiuni practice.

Informații Ocuparea forței de muncă:

După finalizarea cu succes a acestui absolvenți de calificare va fi echipat cu cunoștințe și abilități de a urma o noua cariera, sau avans unul existent în sectorul Inginerie. Cariere de inginerie poate începe cu oportunități de muncă cu organizațiilor mici întreprinderi (cele cu mai puțin de 250 de angajați) sau cu organizații naționale și multi-naționale.

Mulți, de asemenea, du-te într-o formă de muncă de sine, care nu este de obicei posibil până la un absolvent are mai mulți ani de experiență. Alte absolvenți vor continua să lucreze pentru organizații mari care pot cuprinde roluri în managementul de inginerie; întreținere inginerie și service, management de proiect, de inginerie de proiectare, planificare sau de lucru pe proiecte mari de infrastructură legate de industria de inginerie și de construcții.

Program taught in:
Engleză

See 1 more programs offered by University Centre Grimsby »

Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
1 an
La zi
Price
7,000 GBP
pe an.
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date