Indesign CC

Inscape Education Group Dubai

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Indesign CC

Inscape Education Group Dubai

Prezentare generală

Adobe InDesign CC este o aplicație software de publicare desktop produsă de Adobe Systems. Poate fi folosit pentru a crea lucrări precum postere, pliante, broșuri, reviste, ziare, prezentări, cărți și cărți electronice. InDesign poate publica, de asemenea, conținut adecvat pentru dispozitive de tabletare împreună cu Adobe Digital Publishing Suite. Designerii grafici și artiștii de producție sunt principalii utilizatori, creând și stabilind publicații periodice, postere și presă scrisă.

Cerințe de intrare

Cei cu pregătire sau experiență în domeniul graficii, publicității sau tipăririi și publicării vor beneficia în mod semnificativ mai mult decât cei fără acest context.
Deoarece acest curs este predat pe un PC, cunoașterea practică a Windows este o condiție prealabilă. Limba de predare: Engleză

Detaliile Cursului

Data de inceput
24 iunie 2018

  • Învățarea cu timp parțial față în față
  • Sesiuni de 4 x 3,5 ore
  • Consultați Calendarul cursurilor scurte pentru detalii
  • Cerințe de intrare:
  • Nicio condiție prealabilă.

Limba de livrare: engleză

Rezultatul cursului

Crearea unui document nou, vizualizarea paginii, Pasteboard, conducători și ghiduri, preferințe, text (de ex., Introducerea și editarea textului, tăierea, copierea și inserarea textului, importul și exportul de text), textul (de exemplu Formatarea: atributele caracterului și stilurile, Cutii de instrumente (de ex. Instrumente de tip fly-out exonerate pe scurt), Crearea de elemente: (de exemplu cutii bezier), Manipularea obiectelor (de exemplu, tăierea, copierea și lipirea, gruparea și dezagregarea, crearea, editarea, eliminarea), încadrarea, convertirea cutiilor, lucrul cu linii, crearea căilor de text, paginile principale, utilizarea meniului paginii, Imagini și Runarounds și biblioteca de imagini.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare July 8, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Iunie 2019
Duration
Durata
1 săptămână
Cu jumătate de normă
Price
Preţ
1,350 AED
Locations
Emiratele Arabe Unite - Dubai, Dubai
Data începerii : Iunie 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Iunie 2019
Emiratele Arabe Unite - Dubai, Dubai
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala