Citește Descrierea Oficială

De strângere de fonduri III: O Practică este un program extrem de interactiv, oferind atentie personalizata a organizaţiei critice probleme de fiecare. Un audit de pre-sesiune va determina aspectele reglementate de facultate şi practicieni.

Acest program va include grupuri de lucru mici, în jurul unei probleme comune, clinici unde participanţii pot primi feedback individual asupra lor materialele de marketing, strategii de internet şi eforturi majore cadou. Programul va cuprinde, de asemenea, cele mai bune practici în domeniile de marketing şi de planificare şi de strângere de fonduri de cercetare perspectivă.

Pentru a construi pe legătura de marketing şi de strângere de fonduri, facem o specială de 2 pentru oferta de şcolarizare 1 pentru acest program. Sperăm că, prin includerea echipe de lideri, acest lucru va spori capacitatea de a aplica unele dintre conceptele şi avansa mai rapid la succes chiar mai mare. Aceasta este o condiţie prealabilă că aţi terminat, fie I Fundraising şi Marketing sau II, ambele de preferinţă, sau poate fi o parte dintr-o echipă în cazul în care cineva a participat la alte persoane să participe la acest program.

Ce va învăţa participanţii?

  • strategii-cheie de succes pentru atragerea de fonduri şi marketing
  • Cum de a găsi în mod eficient şi cultiva noi elemente constitutive
  • recomandări specifice de la practicanţii experimentaţi pe materialele de marketing, strategii de internet, tactici de cercetare perspectivă şi eforturi majore cadou

Beneficii cheie

  • Personalizate experienţă academică, bazat pe nevoile individuale de organizare
  • Accesul la experţi non-profit în av ariety de marketing şi de strângere de fonduri sub-specialităţi
  • Revizuirea de marketing organizaţiei şi planurile de strângere de fonduri prin facultate Kellogg SchoolProgram predat în:
Engleză

Vezi 43 mai multe cursuri de la Kellogg School of Management at Northwestern University »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
3 zilele
Price
950 USD
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019