Igiena obișnuită a alimentelor
Copenhagen Hospitality College
Informatie cheie
Locația campusului
Copenhagen, Danemarca
Limbi Străine
Engleză,
Formatul de studiu
Contactează şcoala
Durata
Contactează şcoala
Ritm
Contactează şcoala
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Sep 2023
Introducere
Se pune un accent deosebit pe participanții care pot aplica principiile generale de autocontrol în producția, depozitarea și vânzarea alimentelor, inclusiv codurile industriale relevante.
Participanții pot aplica principiile analizei riscurilor, indică punctele critice și pot stabili proceduri sistematice de monitorizare, la fel cum pot efectua auto-monitorizarea într-o producție curentă.
Participanții știu despre apariția, creșterea și răspândirea microorganismelor în alimente și pot aplica aceste cunoștințe pentru a inhiba dezvoltarea microorganismelor în activitatea practică de producere, depozitare și vânzare a alimentelor.