Cursurile noastre IELTS sunt foarte populare. Mulți dintre studenții noștri trebuie să ia testul IELTS pentru a dovedi nivelul lor de engleză pentru a studia la universitate. Scopul acestui curs este de a vă pregăti complet pentru test, astfel încât să obțineți cel mai bun rezultat posibil. Majoritatea studenților combină pregătirea IELTS cu limba engleză generală pe IELTS 21.

Echipa noastră academică are cunoștințele și experiența care vă ajută să atingeți scorul IELTS de care aveți nevoie. Cursurile noastre IELTS sunt atent concepute pentru a vă oferi pregătirea și practica de care aveți nevoie pentru a reuși. Veți fi învățați tehnici de examinare și strategii pentru fiecare dintre sarcinile pe care le veți întâlni în cadrul testului. Testul IELTS are următoarele părți:

  • Ascultare
  • Citind
  • Scris
  • Vorbitor

Profesorii noștri IELTS folosesc o carte de curs publicată pe tot parcursul cursului. Veți primi o carte de curs pentru fiecare nivel la care studiați IELTS. Veți fi așteptat să completați 1-2 ore de temă pe zi.

În plus față de lecțiile dvs., puteți vizita, de asemenea, centrul nostru de studiu IELTS pentru sesiuni suplimentare de practică, fără costuri suplimentare. Profesorii noștri vă stau la dispoziție pentru a vă oferi ajutor suplimentar în centrul de studiu între orele 15:00 - 16:00, luni - joi.

Rata medie de progres a studenților noștri variază în funcție de nivelul, capacitatea, determinarea și timpul petrecut la temele și auto-studiul. În general, recomandăm studiul de 8-10 săptămâni pentru a crește scorul dvs. IELTS cu 0,5 banda.

Liverpool School of English nu este un centru de testare IELTS. Studenții noștri își iau testul IELTS la un centru de testare în Manchester (pentru UKVI) sau la Universitatea din Liverpool (pregătire academică sau generală). Vă vom ajuta să vă rezervați testul IELTS.

Dacă doriți să studiați la o universitate din Marea Britanie, directorul nostru de limba engleză Academic este, de asemenea, în măsură să vă furnizeze informații și sfaturi pentru a vă ajuta să alegeți și să aplicați pentru cursul dvs. universitar.

Engleză generală

Engleza generală este cursul nostru cel mai popular. Scopul său este de a îmbunătăți toate domeniile competenței dvs. în limba engleză: vorbire, ascultare, citire, scriere, gramatică, vocabular și pronunție.

Echipa noastră academică selectează cu atenție materialele de curs pentru a vă asigura că lecțiile sunt relevante și interesante pentru studenții noștri. Veți primi o carte de curs în prima zi a cursului și o nouă carte de curs de fiecare dată când vă deplasați la un nivel.

Profesorii noștri folosesc abordarea comunicativă pentru a furniza lecții centrate pe cursanți, care sunt dinamice și angajate. Lecțiile se concentrează atât pe acuratețe, cât și pe fluență. Veți dezvolta abilitatea de a comunica cu încredere în situații reale.

Profesorii noștri se asigură că fiecare lecție are rezultate clare de învățare. Veți avea un scurt examen în fiecare săptămână. Testele de progres mai lung sunt lunare. După fiecare test de progres, veți avea un tutorial de 1: 1 cu profesorul dvs. În acest tutorial vă veți dezvolta planul de acțiune individual, ceea ce vă ajută să vă asigurați că limba engleză vă îmbunătățește cât mai mult posibil și că veți reuși să vă atingeți obiectivele. După fiecare tutorial, veți primi un raport de progres de la profesorul dvs.

La sfârșitul cursului puteți efectua un test de ieșire. Apoi, veți putea compara rezultatele testului dvs. de plasare cu rezultatele testelor de ieșire pentru a vedea cât ați îmbunătățit.

De asemenea, oferim cursuri de pregătire IELTS cu jumătate de normă cu lecții GE6 sau GE10 pe săptămână.

Luând testul IELTS

Liverpool School of English nu este un centru de testare IELTS. Vă putem ajuta să vă rezervați testul, dar va trebui să mergeți la un centru de testare IELTS pentru a lua examenul. Taxele de examinare sunt de aproximativ 160 - 200 lire sterline și pot fi modificate. Există două tipuri de teste IELTS academice; testul "IELTS UKVI" și testul "Academic IELTS (non-SELT)".

IELTS UKVI

Acesta este un test SELT (test limba engleză sigură). Studenții din afara UE care solicită o viză de student la nivel 4 ar trebui să ia acest test. Studenții care solicită cursuri universitare de pre-sesiune vor trebui, de asemenea, să ia acest test IELTS. Acest test trebuie efectuat la un centru aprobat de SELT. Puteți lua IELTS UKVI la un centru de testare din Manchester. Acesta este la aproximativ 1 oră distanță cu trenul.

Academic IELTS (non-SELT)

Acest IELTS este acceptat de majoritatea universităților din Marea Britanie. Cu toate acestea, trebuie să verificați întotdeauna universitatea pe care intenționați să o studiați. Puteți lua Academic IELTS la centrul de testare de la Universitatea din Liverpool. Aceasta este doar o scurtă plimbare de la școală. Testele sunt oferite o dată sau de două ori pe lună într-o sâmbătă.

Fapte reale

Datele cursului: Începeți oricare luni

Durata cursului: Minim 1 săptămână. Maxim 1 an.

niveluri:
IELTS 21: Intermediar-Avansat
(CEFR B1 - C1)

Lecții / ore pe săptămână:
IELTS 21: 21 lecții / 19 ore 15 minute

Lecția Lecției: 55 de minute

Dimensiunea maximă a clasei: 15 elevi

Vârsta minimă: 16 ani (consimțământul parental scris este necesar pentru studenții cu vârsta sub 18 ani)

Cerinte pentru viza:
Viza de studiu pe termen scurt sau viza de nivel 4

Taxele de examinare (pot fi modificate):

  • IELTS (UKVI) 200 de lire sterline
  • IELTS (pregătire academică sau generală) £ 150

Acestea nu sunt incluse în taxele de curs.

Preturi

Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la Liverpool School of English »

Ultima actualizare April 21, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
1 - 52 săptămâni
Part time
La zi
Price
235 GBP
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date