HNC / HND De Calculare și Sisteme Dezvoltare

Bradford College

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

HNC / HND De Calculare și Sisteme Dezvoltare

Bradford College

HNC / HND de calculare și sisteme Dezvoltare

Prezentare curs

Acest program este conceput pentru a vă dota cu cunoștințe, înțelegerea și abilitățile necesare pentru a avea succes într-o gamă largă de calcul și cariere de afaceri sau pentru continuarea studiilor în aceste domenii la nivel de grad.

Structura cursului

Cursul cuprinde 16 module, care sunt studiate de peste doi ani. Noi subliniem lățimea de aplicații de business IT și mediul de afaceri de sprijin în cazul în care sunt dezvoltate aplicații.

Metode de învățare

Veți fi de așteptat să participe la toate prelegeri, seminarii și sesiuni de tutoriale. Sesiuni practice vor fi bazate pe activități, folosind de multe ori grupuri de lucru și utilizarea echipamentelor informatice. Aceste sesiuni vor ajuta să dezvolte soluții bazate pe calculator a problemelor și de a folosi și de a aplica material de studiu de caz.

Evaluare

Module sunt evaluate de către o varietate de metode, inclusiv sarcini, proiecte, studii de caz, exerciții practice și examene.

Ce urmează?

Când treceți de la acest curs, veți fi în poziția perfectă de a introduce o serie de cariere legate de calcul. La finalizarea cu succes a HND, s-ar putea, de asemenea, progresul pe un an, programul "top-up", care duce la o BSc (Hons) grad.

Știați că?

Salariile din industria de calcul / jocurilor de noroc de obicei variază de la 19.000 de lire sterline pe an, la peste 60.000 de lire sterline, în funcție de nivelul de management sau de specializare implicat în rolul.

Veti beneficia de lucru pe proiecte reale de viață și indispensabili de proiectare și vor fi încurajați să intre concursuri regionale și naționale.

Departamentul nostru de calcul realizat rate de satisfactie de studenți de 92% din Studiul National Student 2009.

Cerințe de intrare

Tarif minim de 120 puncte. Un minim de trei GCSEs la gradul C sau de mai sus și, de preferință, inclusiv matematică și limba engleză și un un nivel sau AVCE sau echivalent, dar poate fi luată în două AS GCE sau ASVCE sau BTEC National Certificat / premiu sau unul A2 sau AVCE (minim șase Unități ).

Echivalente internaționale de la instituții recunoscute sunt binevenite. Studenții internaționali necesită, de asemenea, o calificare în limba engleză aprobat.

Taxe Informații

Noi credem că grade de calitate nu ar trebui să coste pe pământ. De aceea, taxele de școlarizare noastre competitive a vă oferi o experiență de calitate, care include mai multe ore decât cele predate la cele mai multe universități, niveluri bune de acces tutore, și de sprijin cu grupuri mici de predare.

Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2018
Duration
Durata
2 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
7,100 GBP
Taxa International este de £ 7800/year
Locations
Regatul Unit - Bradford, England
Data începerii : Sept. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2018
Regatul Unit - Bradford, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala