HNC / HND De Afaceri

Bradford College

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

HNC / HND De Afaceri

Bradford College

HNC / HND de afaceri

Prezentare curs

Abilități de afaceri puternice sunt o în ceea ce este un mediu economic tot mai exigentă și provocatoare set de calificare importantă. Acest program a fost conceput pentru a satisface nevoile de industrie și comerț. Acesta vă va oferi o imagine de ansamblu în practică a lumii de afaceri și vă dota cu cunoștințe, înțelegerea și abilitățile pentru a vă ajuta să fie de succes.

La finalizarea, puteți trece la un grad de afaceri pe o bază full sau part-time. Cursul se va deschide, de asemenea, noi oportunități de carieră și a vă oferi un avantaj competitiv în obținerea ocupării forței de muncă în cele mai multe domenii legate de afaceri.

Structura cursului

Cursul se bazează profesional și implică diverse metode de învățare. Accentul nostru este pe tehnici de învățare centrate pe elev, care sunt flexibile și vă va permite să dezvolte o abordare individual de învățare. Tu va studia un total de 16 de unitati pe parcursul celor doi ani de curs.

Elevii HNC poate progresa pe HND, bazându-se pe aceleași module HNC și va studia strategic, calitativă și module operaționale toate proiectate cu o pregătire temeinică de afaceri.

Metode de învățare

Învățare profundă și de suprafață.

Metode de predare

Învățarea centrată pe elev, sesiuni de condus de tutori, abilități de cercetare și dezvoltare, prelegeri și invitați.

Evaluare

Evaluare poate fi de prezentare, cesiune, rapoarte, lucrări de cercetare și examen.

De plasare de lucru / teren

Loc de muncă este o oportunitate, dar acest lucru este centrat pe student și va luate în mod normal de unul singur.

Știați că?

Veti beneficia de standardele academice solide și participarea la evenimente extra-curriculare, inclusiv difuzoare, vizite și concursuri.

Cerințe de intrare

220 de puncte tarifare. Un minim de trei GCSEs la gradul C sau de mai sus și unul A2 sau două AS GCEs sau AVCE sau echivalent.
Asemenea, va incurajam cererilor din partea potențialilor studenți care au realizat una dintre următoarele:
Acordarea unui certificat de acces complet de un acces Validarea Agenția licențiat, competențe-cheie de nivel 3 (Aplicarea Number, comunicare, TIC) și Elevii compacte, cu dovezi de participare.

Echivalente internaționale de la instituții recunoscute sunt binevenite. Studenții internaționali necesită, de asemenea, o calificare în limba engleză aprobat.

În calitate de partener în cadrul parteneriatului Învățământul Superior Acces Recompensarea Transformarea (inima) ne-am angajat la un acord de progresie pentru o serie de Chartered Management Institute (CMI) și Institutul de Conducere și Management (ILM) premii. Atunci când se aplică, vă rugăm să precizați că sunteți în căutarea progresie de la o CMI sau un premiu ILM, oferind detalii exacte de atribuire realizate sau în curs de realizare.

Taxe Informații

Noi credem că grade de calitate nu ar trebui să coste pe pământ. De aceea, taxele de școlarizare noastre competitive a vă oferi o experiență de calitate, care include mai multe ore decât cele predate la cele mai multe universități, niveluri bune de acces tutore, și de sprijin cu grupuri mici de predare.

Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2018
Duration
Durata
2 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
7,100 GBP
Taxa International este de £ 7800/year
Information
Deadline
Contact school
Locations
Regatul Unit - Bradford, England
Data începerii : Sept. 2018
Termen limită de aplicare Contact school
Data terminării Contact school
Dates
Sept. 2018
Regatul Unit - Bradford, England
Termen limită de aplicare Contact school
Data terminării Contact school