Read the Official Description

Dacă sunteți în căutarea pentru un curs de limba engleză de specialitate cu învățare personalizate în mic, grupuri de concentrat, grupul nostru de 4 cursuri sunt răspunsul. Conceput pentru un maximum de patru participanti, ne Grupa 4 clientii primesc un curs de limba engleză foarte adaptate conceput in jurul nevoilor lor specifice. Fiecare grup de 4 curs este construit în jurul o evaluare completă a nevoilor grupului client, astfel încât nu există două cursuri vor fi vreodată la fel.

Grupul nostru de 4 cursuri rula pe tot parcursul anului și pot fi utilizate pentru a îmbunătăți engleza generala, limba de afaceri, limbaj tehnic sau inginerie de specialitate sau orice altceva care aveți nevoie pentru a crește prezența afacerea dvs. pe piața de limbă engleză.

  • Nu există nici o "carte" pentru acest curs - programa se bazează pe analiza nevoilor de clienti - Foarte flexibil și complet adaptate de învățare pentru profesioniști - Expert și formatori cu experiență care se angajează să asigure progresul maxim client - ateliere de lucru în grupuri mici permite de calificare dezvoltare în situații practice, sociale și de afaceri - Include practică în Grammer, ascultare, citire, scriere si vorbire - abilitati de specialitate predate includ socializare, organizarea de reuniuni, prezentări, telefonând, management de proiect și mai mult - Disponibil în stiluri standard și intensive de curs Grupa Concorde International 4 cursuri începe fiecare zi de luni pe tot parcursul anului, astfel ne putem adapta curs pentru a rula ori de câte ori aveți nevoie de ea. Duratele rula la unu la patru săptămâni și tot conținutul cursului este negociat între cadrele didactice și elevii lor pentru a se asigura ca toata lumea devine ceea ce au nevoie din curs.

Prețurile încep de la numai £ 456 pe săptămână.

Program taught in:
Engleză

See 8 more programs offered by Concorde International »

Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
1 - 4 săptămâni
La zi
Price
456 GBP
pe săptămână
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
Application deadline
Start Date
Aug. 2019
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date