Gre

Generalități

4 locații disponibile

Programul de descriere

GRE (Graduate Record Examene) este un test care evalueaza limba engleză, matematică și alte abilități și este adesea considerată ca fiind un factor determinant în procesul de admitere la un program de studii sau pentru acordarea de burse.

Testul de GRE generală este efectuată într-un calculator, fie pe bază sau un mod pe suport de hârtie și este împărțit în 3 elemente principale: analitic de atribuire de scriere, Raționare cantitativă, Întrebări verbale.

SCRIEREA ANALITICĂ

Această secțiune evaluează abilitățile de comunicare scrise și capacitatea de a analiza critic un argument. Se compune din două activități de scriere:

 1. Descrie perspectiva dumneavoastră despre o problemă (30 de minute)
 2. Analiza un argument (30 de minute)

VERBALE COGNITIVE

Această secțiune evaluează înțelegerea textelor scrise și capacitatea de a identifica asociațiile între informații diferite care trebuie să fie analizate. Există trei categorii textuale: echivalență teză, completarea textului, înțelegerea lectură.

COGNITIVE CANTITATIVĂ

Această secțiune evaluează capacitatea de raționament cantitativ, împreună cu rezolvarea problemelor și interpretarea matematică a datelor. Există trei tipuri de întrebări: rezolvarea problemelor, compararea cantitativă și intrare numerică.

Opțiuni prep

GRE Curs individual

 • program personalizat
 • O-la-unu sesiuni
 • Disponibile pe site-ul sau online

GRE Grup Curs

 • Intensive de școlarizare în clasă
 • grupuri mici
 • Disponibile pe site-ul

GRE Meditatii

 • Program personalizat
 • Se concentreze pe domenii specifice
 • Disponibile pe site-ul sau online

De ce MasterPrep

Profesori excepționale

formatorii noștri rămâne mereu la curent cu cele mai recente evoluții din lumea pregătirii de testare și de a oferi cele mai înalte standarde de predare în industrie.

Excelent Curriculum

Resursele noastre de predare si platforme on-line dedicate vă oferi vasta și până în prezent și de studiu materiale practica necesare pentru a excela în testul ales.

Grupuri mici

Noi am ales în mod deliberat pentru a limita, pentru a fi în măsură să se concentreze mai precis pe nevoile fiecărui elev dimensiunea cursurilor noastre de grup.

360 ° Serviciu

De la pregătire de testare, la consiliere de admitere, editare eseu si coaching, vom dota tu cu toate elementele cheie necesare pentru succesul dumneavoastra.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

MasterPrep is an international team of professional instructors whose services are aimed at helping candidates reach the highest possible test scores. MasterPrep means confidently walking towards your ... Citeste mai mult

MasterPrep is an international team of professional instructors whose services are aimed at helping candidates reach the highest possible test scores. MasterPrep means confidently walking towards your admission to MBA Programs or Master’s/Undergraduate degrees or business schools worldwide. Citește mai puţin
Milano , Roma , Napoli , Zurich + 3 Mai mult Mai Puțin