Direct la subiect

Acesta este un curs intensiv va atinge obiectivul la fel de repede ca esti fix. Pentru a asigura un progres rapid de învățare, va lucra-un ment minigroupe de 3-6 persoane de același nivel.

Conținutul cursului

Veți începutul de o structură solidă în toate competențe lingvistice: cuprinzătoare-Sion, scrise și orale, expresie gramatică. Vă mulțumim pentru grupuri mici de numai 3-6 participanți, toate accentul va fi pus pe vorbi și vocabular, astfel încât să puteți cât mai repede posibil sa te simti confortabil de zi cu zi. Noi nu folosim laborator de limbaj sau de calculator, dar veți obține cu o învățătură și contrast de viață efective în care va fi în contact permanent cu profesorii nostri de înaltă calificare. Și vă va vorbi mai des!

Imersiune: Live peste jumătate de zi

Cursurile noastre de imersie sunt forma cea mai intensivă a progresului. Aceștia trăiesc la A1, A2 și B1 sunt actuale excelență metoda par pentru a învăța o limbă străină. Este într-adevăr imersiune în măsura în care participanții la "baie" în sine are limba germană de obicei, ascultare, gândire și de vorbă în limba germană pe întreaga durată a cursului. Cursurile de imersie pot fi rulate fie în dimineața sau după masa de prânz și în fiecare zi sau trei zile pe săptămână.

Început și durata cursului în orice flexibilitate

Puteți începe, de obicei, în cursul zile de rezultatele nivelul de evaluare. Vom începe noi cursuri pe tot parcursul anului, în curând cel puțin același nivel de 2-3 participanți s-au inregistrat.

În ceea ce privește durata cursului, vă veți bucura, de asemenea, o mare flexibilitate a acestui sistem. În loc de momentele de timp indicate de mai jos, va puteti inregistra fara nici o problema pentru o perioadă mai scurtă și calculează proporțional, fie de 3, 5 sau 11 săptămâni, de exemplu.

Cursuri de pornire

Cursurile încep la fiecare câteva săptămâni.

Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la Sprachschule Schneider »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Feb 2020
După locații
După dată
Start Date
Feb 2020
Termen limită de aplicare

Feb 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date