Veți lucra la cele 4 abilități lingvistice: scrierea, vorbirea, citirea și ascultarea (veți practica tot timpul vocabularul și gramatica). Vă vom oferi ghizii de clasă, astfel încât să nu trebuiască să cumpărați niciun material suplimentar; veți avea nevoie de un dicționar.

Munca voluntară nu implică un cost suplimentar.

111995_Mayo2015.jpg

Cursurile noastre sunt foarte flexibile, puteți alege câte săptămâni să studieți și când să începeți. Cursurile încep în fiecare lună, astfel încât să puteți alege data pentru a începe cursul.

Preturi

Costul variază în funcție de numărul de săptămâni pe care îl veți studia împreună cu noi și de tipul cursului pe care îl veți lua.

Puteți să vă alăturați cursurilor pe care Universidad de La Sabana le oferă studenților săi. Spuneți-ne care dintre subiectele dvs. vă interesează, pentru a vă putea găsi un curs. Acest curs nu va avea grade, este doar pentru participare și nu implică un cost suplimentar. * Acest lucru este valabil numai pentru studenții care stau 2 luni sau mai mult.

O dată pe săptămână planificăm activități culturale opționale, cum ar fi vizitarea muzeelor, parcurilor naturale, centrul orașului Bogota, restaurante, printre altele. * Numai anumite activități sunt incluse în preț.

O dată pe săptămână sunt oferite clase de dans latino-american. Nu există costuri suplimentare pentru această activitate.

Locație

Universitatea se află în Chía, la doar 7 kilometri de Bogotá. Are un frumos campus cu facilități excelente.

La La Sabana, există un mediu academic excelent și multe activități diferite de făcut. În plus, Bogotá este un oraș cosmopolit care oferă vizitatorilor multe opțiuni pentru divertisment, sport, viața de noapte, restaurante și activități.

112561_IdiomasUnisabana2019.jpg

Program predat în:
  • Spaniolă

Vezi 2 mai multe cursuri de la Universidad de La Sabana - Department of Foreign Languages and Cultures »

Ultima actualizare Martie 31, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
1 - 24 săptămâni
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date