Read the Official Description

Grup de predare înalt standard, moduri de predare diversificate și facilități moderne de predare.

Toate cadrele didactice din grupul de predare sunt echipate cu experiență profesională în "chinez de predare ca a doua limbă" și cu experiență de predare bogată. Predarea la clasă tradiționale, precum și activități pline de culoare sunt combinate cu scopul de a integra amuzament în procesul de predare. ICES au, de asemenea, săli de clasă, laboratoare multimedia multime de limbi străine, săli de lectură și camere de auto-studiu pentru a ajuta învățământul în limba.

Împrejurimile confortabile și convenabile, de înaltă calitate și servicii eficiente.

Campus rutier Yan'an este situat în zona centrală a orașului de Shanghai și este înconjurat de mai multe cercuri de afaceri, cu bănci multe, supermarket-uri, zeci de metrou si linii de autobuz, care contribuie foarte mult la transporturile convenabile. ICES poate oferi servicii multilingve în limba engleză, coreeană și japoneză. Sistemele de aplicații on-line, de asemenea, face mai usor pentru ca elevii să se aplice.

Burse de studiu și mai multe bonusuri pentru studenții înscriși în prezent.

ICES prevede Excelent Student Award, Premiul Progress și excelente Acordarea de clasă, etc; pentru elevi și clase, se acoperă 16% din totalul studenților de limbă. În prezent, studenții înscriși se pot bucura de ridicare de școlarizare, se alăture ateliere de lucru și activități culturale internaționale studențești gratis sau beneficiază de o reducere.

Activități extra-curriculare de culoare și experiența culturii chineze

Pentru a ajuta elevii să înțeleagă cultura chineză și să fie scufundat în societatea chineză, ICES organizează diverse conferințe culturale, ateliere culturale, tur de oras si excursii lingvistice. Elevii pot, de asemenea, comunica cu studenți chinezi și studenți din întreaga lume, prin participarea în diferite cluburi studențești sau evenimente.

Program taught in:
Engleză
Chinez

See 3 more programs offered by Donghua University »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
15 - 18 săptămâni
La zi
Price
Free
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date