Curs: General English

Aș dori să vă urez bun venit la Academia Language. Școala noastră confortabil este situat într-o clădire modernă în jos-oraș Fort Lauderdale, doar o mică distanță de plajele, bănci, muzee, și cafenele. Si cel mai important, avem profesori minunați și spații de clasă pentru a vă ajuta să dobândească și să învețe limba engleză în setarile dinamice. Mai mult decât atât, curriculum-ul nostru include multe aspecte reale oferite de mediul nostru pentru a crea oportunități pentru "învățare contextuală".

Facilitati noastre

Nostru de stat-of-the-art Media Lab include TV / VCR-uri, software-învățare a limbilor străine și facilități de CD-ROM pentru uz individual și de clasă. Vă mulțumim pentru cursurile noastre, auto-acces la Media Center și programul nostru plin de viață socială de activități și excursii, suntem siguri că veți profita din plin de sejurul dvs. în Fort Lauderdale-și învețe limba engleză mai bine și mai repede.

Ziua dvs. Primul

Când ajungeți la Academia Language, un membru al personalului nostru vă va întâlni și verificați înregistrarea. Apoi, se va cere să ia un test de plasare compus dintr-o probă scrisă și ascultare. Atunci veți avea un interviu cu directorul de studii sau un profesor de Senior. În timpul acestei conversații înțelegere a limbii engleze vorbite vor fi evaluate. Plasarea nivel se bazează pe rezultatele combinate ale acestor două teste. În prima zi, personalul nostru va va introduce in scoala, facilitățile locale și viața în Fort Lauderdale.

Niveluri de curs

Există un program special de studiu pentru fiecare nivel și sistemul nostru de clasificare permite să schimbați la nivelul următor, atunci când sunteți gata. Există opt nivele de studiu:

  • Începător
  • Elementar
  • Pre-Intermediate
  • Intermediar (2 nivele)
  • Intermediar superior
  • Avansat

Clasele noastre sunt mici și clasificate cu grijă. Numărul maxim de elevi la un curs Executive este de 5 și există un maxim de 14 elevi într-o clasă de engleză generală. Această regulă se aplică la toate cursurile de zi cu zi. Toate cursurile sunt multinaționale și limba engleză este întotdeauna mijloacele de comunicare cu profesorii și cu alți studenți.

Vezi 2 mai multe cursuri de la The Language Academy »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019