Clasele noastre de engleza generala sunt în dimineața, 9.15-12.30. Puteți studia 6, 9 sau 15 ore pe săptămână, sau pentru a adăuga clase de după-amiază pentru a face un curs mai intensiv.

  • test de plasare gratuit
  • evaluările săptămânale
  • tutoriale regulate cu profesorul
  • Nu există taxe de înregistrare
  • Lansați orice zi, de luni până vineri
  • Maxim 15 elevi într-o clasă
  • Vârsta minimă: 16

Cursurile noastre de engleza generala sunt concepute pentru a vă ajuta să dezvolte abilitățile lingvistice în moduri interesante și stimulatoare. Aceasta va include utilizarea multimedia, jocuri de rol și discuții precum și să acopere toate vocabularul și gramatica corespunzătoare nivelului de studiu. În fiecare săptămână, vă puteți aștepta să acopere toate cele patru competențe; citire, scriere, vorbire și ascultare.

Elevii studiaza la Intermediarul superior sau de nivel avansat vor avea posibilitatea de a practica pentru examenele Cambridge FCE sau CAE. În cazul în care sunteți interesat în a lua un examen Cambridge, vă rugăm să ne vorbească.

A face un curs de limba engleză în centrul orașului Manchester înseamnă că ești înconjurat de o mulțime de lucruri pentru a vedea și de a face. Vizite la muzee și alte locații culturale sunt o parte importantă a învățării. Acestea vă permit să utilizați limba engleza din afara clasei în timp ce, de asemenea, de învățare despre istorie și geografie interesante din Marea Britanie. Călătorii sunt organizate de către profesorul fiecare termen și sunt pe deplin integrate în programa.

Niveluri de curs CECR IELTS Cambridge
ELEMENTAR A1 2,0-2,5 -
Pre-Intermediate A2 3,0-3,5 KET
Intermediar B1 4,0-4,5 ANIMAL DE COMPANIE
Intermediar superior B2 5,0-5,5 FCE
Avansat C1 6,0-7,0 CAE
Aplica pentru acest curs

Pur și simplu completați un formular de cerere și de e-mail cu o copie a pașaportului la Colegiul Excel

Ai nevoie de cazare?

Avem atât Residence Homestay și.

Nu uita!

Daca te gandesti despre a merge la universitate, UKEC, compania sora, oferă consultanță și servicii de învățământ și de aplicare colegiu gratuit pentru studenții Excel College!

Pur și simplu cere o programare pe formularul de cerere sau întrebați-ne când sosiți și vom aranja o întâlnire pentru tine la un moment dat pentru a se potrivi cu tine.

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Excel College Manchester »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Aug 2019
Duration
6 - 30 ore
Part time
La zi
Price
165 GBP
£ 165 full-time, reduceri pentru mai multe săptămâni
După locații
După dată
Start Date
Aug 2019
Termen limită de aplicare

Aug 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date