Citește Descrierea Oficială

Adapta programul engleză pentru a se potrivi nevoilor dvs. individuale prin alegerea de la unul dintre cursurile noastre special concepute pentru:

Cursul

(20 de lecții pe săptămână)

Ideal pentru uz general și pentru cei cărora le place să se amestece timp de clasă și de auto-studiu. Fiecare curs de limbă se bazează pe cursul de 20 de lecții de dimineață pe săptămână de baza (Programul Core). Cursul de bază se dezvoltă toate aspectele legate de competență limba într-un program personalizat, coordonat de profesorul dumneavoastră de bază. Cursuri integra structuri gramaticale și funcții, conversații ghidate, pronunție, vorbire, ascultare, citire, scriere, și de vocabular, în scopul de a avansa competenta dvs. tive comunicare în toate domeniile de calificare și pentru a asigura un echilibru de fluență și acuratețe. Acesta include 2-3 sesiuni de studiu Club pe săptămână, plus 5 ore de auto-studiu în Centrul de învățare.

Curs intensiv

(20 de lecții + 5 cursuri electivă pe săptămână)

Opțiunea noastră cele mai populare, Cursul intensiv vă permite să combinați abilități fundamentale învățate în cursul de bază cu adaos de competențe mai concentrate și specifice o după-amiază curs opțiune elective. SPECIALITATE Cursul intensiv constă în cursul de bază și 5 lecții de specialitate pe săptămână, permițându-vă să dezvolte abilitățile lingvistice specifice care aveți nevoie. Lecțiile de după-amiază într-un intensiva specializata sunt dedicate la un curs electivă de alegerea ta.

Opțiuni opționale: Engleza de afaceri si TOEIC (Nivele 2-10), aptitudini Examen (Niveluri 4-10), Fluența (Nivele 1-10), de scriere Academic si Vorbit (Nivele 4-10), Academic Reading & Writing (Niveluri 2-10).

Curs intensiv super-

(20 de lecții + 10 cursuri de electivă pe săptămână)

Acesta este cursul nostru cel mai intensiv, personalizate și cuprinzătoare. Acesta este orientat pentru grave elevul de engleză care dorește să maximizeze timp de studiu lui sau a ei cu mai multe ore în clasă. Acesta este cursul ideal pentru studenții interesați în dobândirea competențelor mai cuprinzătoare în engleză cel mai rapid ritm posibil pentru clădiri limbă. Cu echipa ta de două sau trei profesori, vei primi cel mai înalt nivel de formare și sprijin, inclusiv o serie de feedback-ul și consiliere cu privire la toate domeniile de dezvoltare de limba engleză. Cursul specializat Super-Intensiv este format din 20 de lecții de bază pe săptămână, plus două 5-lecție pe cursuri elective saptamana.

Opțiuni opționale: Engleza de afaceri si TOEIC (Nivele 2-10), aptitudini Examen (Niveluri 4-10), Fluența (Nivele 1-10), de scriere Academic si Vorbit (Nivele 4-10), Academic Reading & Writing (Niveluri 2-10).

Afaceri Engleză

(20 de lecții + 5 Business English clase electivă pe săptămână)

Cursul Engleza de afaceri combină cele mai bune din cunoștințele de afaceri academice cu practica de afaceri de zi cu zi. Un amestec perfect de învățare și de calificare se concentreze pe bază de sarcină, de asemenea, găzduiește Electivă cei interesați în testul TOEIC, care este folosit pentru a măsura engleză în activități de muncă de zi cu zi. Aflați toate importante vocabularul și stăpânească abilitățile necesare pentru a realiza un scor mare pe toate componentele testului TOEIC (citire & ascultare / Scris si Vorbit). Instructorii noștri vă vor ghida în funcție de prioritățile dumneavoastră într-o clasă care îmbunătățește engleză pentru scopuri profesionale. Intensiv curs de afaceri este format din 20 de lecții de bază pe săptămână, plus cinci ore pe săptămână de Business English.

Cursuri opționale

Fluenta (General English)

Fluența noastre coursefocuses elective pe vocabular engleză util, de zi cu zi. Elevii practica vorbire și abilități de ascultare într-o atmosferă confortabilă, de conversație. Există, de asemenea un element cultural la cursul, ajuta studenții să se simtă mai confortabil în toate aspectele legate de societatea canadiană. Elevii cu un fundal puternic gramatical găsi acest curs deosebit de utilă, deoarece acestea au mediul perfect pentru a pune cunoștințele în practică. Cei care lucrează sau de studiu, folosind limba engleză, sau intenționează să în viitor, constată că abilitățile învățate aici ajutor în situații de viață reale.

Disponibile pentru studenții de la toate nivelurile.

Scris academic și vorbire

Studierea în University College din Canada sau necesită un nivel ridicat al capacității și a încrederii cu limba engleză, în scris, atât și vorbind. Scrierea Academic si Vorbit opțiunea elective îi ajută pe elevi să se pregătească pentru Cambridge, IELTS sau TOEFL examene sau / Colegiul modalitate Programul Universitar de ajutându-i să dezvolte lor eseu scris, compoziție și abilități discursului. Acest electivă este perfect pentru orice student care încearcă să îmbunătățească abilitățile lor de producție în engleză, deoarece acestea vor lucra, de asemenea, cu privire la competențele lor de prezentare și discuții.

Disponibile pentru studenții Niveluri 4-10

Academic Lectură și scriere

Acest curs este adaptat spre studenții care doresc pentru mai practica, în scris, și a citit eseuri academice în curs de pregătire pentru învățământul superior. Instructorii noștri profesioniști să se asigure că obiectivele academice fiecare studenților sunt îndeplinite prin evaluări săptămânale și feedback-ul. Studenții sunt contestate cu ambele de scriere și citire misiuni din materiale academice autentice.

Disponibile pentru studenții Niveluri 4-10

Abilitati de examen

Nostru curs Abilitati de examen va ajuta pe elevi să dezvolte abilități cheie testate la examene IELTS, FCE și CAE. Elevii vor fi pregătite pentru examenele printr-o combinație de formare de competențe lingvistice și practica examen. În fiecare săptămână se bazează pe o zonă subiect relevant, care să permită studenților de a construi o experiență de o serie de subiecte abordate în examenele. Personalul nostru cunostinte vaste va ajuta să vă familiarizați cu structura examenului, precum și vă învață abilitățile necesare, vocabularul și gramatica pentru a reuși.

La dispoziția studenților la nivel 4-10 IELTS Perioada Examen: Saptamanal

Business English & TOEIC

Curriculum-ul nostru de afaceri engleză foarte dezvoltat combină cele mai bune din cunoștințele de afaceri academice cu practica de afaceri de zi cu zi. Un amestec perfect de învățare și de calificare se concentreze pe bază de sarcină, de asemenea, găzduiește Electivă cei interesați în examen TOEIC, care este folosit pentru a măsura engleză în activități de muncă de zi cu zi. Aflați toate importante vocabularul și stăpânească abilitățile necesare pentru atingerea unui scor mare la testul TOEIC. Instructorii noștri vă vor ghida în funcție de prioritățile dumneavoastră în un curs care îmbunătățește engleză pentru scopuri profesionale.

La dispoziția studenților la nivel 2-10 Date TOEIC Examen: Lunar

Programul Note:

  • Cursurile de engleza generala sunt disponibile pentru studenții de 16 si mai in varsta.
  • Un formular de consimțământ parental semnat este necesar pentru toți elevii cu vârsta sub 18 ani.
  • Toate opțiunile Cursuri opționale să nu fie disponibile la toate școlile în orice moment.
  • Pentru studenții care sunt înscriși la cursuri intensive și super-intensive pentru un minim de 12 săptămâni și va completa împreună cu elective Business English, care sunt eligibile pentru a primi o Eurocentres Business English Diploma.
Program predat în:
Engleză

Vezi 9 mai multe cursuri de la Oxford International Education Group »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Aug. 2019
Sept 2019
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date