Desigur cel mai popular PUTEA se concentrează pe toate competențele cheie studenții trebuie să folosească limba engleză în mod eficient într-un cadru din lumea reala.Adaugă-mă pe Skype pentru a discuta incepand de astazi: alicja_golub

O lecție de comunicare cu accent pe cele patru abilități-cheie; vorbire, ascultare, citire și scriere. Scopul acestui curs este pentru ca elevii să poată comunica într-un stil fluent, natural.

14008ABLE
Cât timp am nevoie pentru a studia să învețe limba engleză?

Aceasta depinde de nivelul de a începe de la, ceea ce limba maternă este și cât de greu lucrați! Un incepator absolut poate ajunge, de obicei, un nivel intermediar puternic în 9-12 luni.

Câte ore pe săptămână nu am să studieze?

Tu poti alege! Există cursuri part-time disponibile care sunt de 4 ore pe săptămână și cursuri cu normă întreagă - 15 ore, 20 de ore, 25 ore sau 30 de ore.

Care ori sunt lecțiile?

Clasele noastre rula între 08:30 - 20:30. Cursuri Part time rula în seara 18: 30-20: 30 sau la sfârșit de săptămână.

Ce niveluri de limba engleză ai?

Există clase pentru fiecare nivel de la incepator la avansat.

Ai clase de examen? Ai IELTS, FCE, CAE?

Da! REALIZAREA clasele noastre se concentreze pe abilitățile necesare pentru examenele.

Pot să proiecteze propriul meu curs?

Absolut! Acesta este conceptul la PUTEA - vă puteți construi un curs pentru a satisface nevoile dvs. exacte. În scopul de a face acest lucru va colabora îndeaproape cu directorii noștri și manager de academic să vă asigurați că puteți atinge obiectivele.

Cât timp pot studia la scoala?

Atâta timp cât doriți - minim este de 1 săptămână și puteți rămâne timp de 52 de săptămâni, dacă doriți!

Prețuri și înscriere

Când pot să încep?

Oricând dorești! Cu toate acestea luni este cel mai bun zi ca acest lucru este în cazul în care majoritatea studenților noștri începe și înseamnă că nu va fi dor de la oricare dintre care săptămâna de lucru!

Cum mă înscriu?

Completati formularul de contact on-line, să ne dea un apel sau drop și ne vadă. Școala va contacta apoi pentru a discuta despre nevoile dumneavoastră - sa-adevăr simplu!

Ai clase de judecată?

Da, puteți încerca o zi plină de clase înainte de a începe și este complet gratuit!

Când trebuie să plătesc?

Va trebui să plătească înainte de a ajunge în Anglia sau în cazul în care sunteți deja aici după o zi proces.

Cum platesc?

Puteți plăti în numerar, card sau prin transfer bancar.

Pot plăti săptămânal sau lunar în loc de-o dată?

Dacă sunteți un cetățean al UE, puteți răspândi costul de curs. Puteți face acest lucru doar dacă sunt înscriși pe o de 3 luni sau mai mult, desigur și va trebui să plătească prima și ultima lună înainte de a începe.

Sunt cărți incluse în prețul curs?

Nu, ei nu sunt. Cărți sunt vândute separat.

Care este taxa de înscriere pentru?

Taxa de înscriere este plătită numai prima dată când studia în școală. Se plătește pentru testele de nivel și de administrare pentru atunci când sunt înmatriculate pentru prima dată cu școala.

Evenimente sociale

Ai evenimente sociale pentru studenți?

Da, avem multe evenimente sociale diferite! Aruncati o privire la programul nostru social, fie în școală sau online.

Cazare

Ai aranja cazare pentru studenți?

Da, vom face - putem aranja putere de rezistentă, reședințe și hoteluri si pensiuni. Aruncati o privire la pagina noastră de cazare.

Poți aranja un taxi să mă ia de la aeroport?

Bineînțeles! Trebuie doar sa ne atunci când vă rezervați curs.

Poți organiza alimente special pentru mine - halal, kosher, vegan ??

Da, putem face acest lucru fără probleme. O mulțime de familiile noastre gazdă să înțeleagă importanța de acest lucru și se va pregăti mâncarea special. Cu toate acestea, pentru că este un pic mai dificil de a cumpăra aceste alimente facem percepe un supliment - vezi pagina noastră de cazare.

Nu știu ce să aleagă cazare - care te recomanda?

Homestay este cel mai bun pentru că vă va îmbunătăți engleza mai rapid și va experimenta cultura engleză prima mana!

De ce să alegeți Manchester Capabil:

Creați o Bespoke engleză curs!
CAPABIL Manchester oferă o abordare unică pentru dezvoltarea limbii engleze, oferind fiecărui student posibilitatea de a crea un curs personalizat care le permite să îndeplinească obiectivele de învățare fie că sunt profesionist, personal sau academic.
Adaugă-mă pe Skype pentru a discuta incepand de astazi: Skype: alicja_golub

-Affordable Courses-
CAPABIL Manchester se angajează să furnizeze studenților nu numai cursuri de limbă excelente, ci și valoare pentru bani care este motivul pentru care avem o structură clară de stabilire a prețurilor și prețuri extrem de accesibile incepand de la 5 £ o oră. Fiecare elev are posibilitatea de a crea un curs personalizat care le permite să îndeplinească obiectivele lor de învățare.

-Experienced, Professional Tutors-
CAPABIL Manchester se angajează să furnizeze studenților nu numai cursuri de limbă excelente, ci și valoare pentru bani care este motivul pentru care avem o structură clară de stabilire a prețurilor și prețuri extrem de accesibile incepand de la 5 £ o oră.

Consiliul Britanic


Student Marturii:

"Abordarea la PUTEA Manchester este fantastic - în scurtul timp am fost la scoala am fost în stare să-mi îmbunătăți abilitățile generale de limba engleza în timp ce construirea într-adevăr pe de Afaceri engleză." -Robert Chojecki "Prin combinarea cursuri Manchester PUTEA împreună am fost în stare să atinge obiectivul meu de a obține un Band 7 în IELTS mai repede decât am crezut vreodată posibil. "-Diego Natali

14008ABLE

Cursuri de limbă engleză în Manchester City Centre:

Fiecare elev are posibilitatea de a crea un curs personalizat care le permite să îndeplinească obiectivele lor de învățare.

Manchester le are pe toate și este mult mai ieftin decât a trăi în Londra! Două cluburi de fotbal de clasă mondială, trei universități remarcabile, centrul revoluției industriale, unele dintre cele mai bune trupe britanice din toate timpurile, de cumpărături fabulos, viața de noapte de neuitat, restaurante uimitoare și un amestec cu totul unic de arhitectura moderna si gotic. Easy Transport Manchester este un oraș compact, care face în jur de achiziție usor cu unul dintre cele mai bune servicii de transport public din Marea Britanie.

ABLEcombo
Un Multicultural Capital Manchester este unul dintre cele mai prietenoase orașe din Marea Britanie, care combină farmecul de Nord, cu o atmosferă vibrantă multicultural. O locație excelentă în locație Marea Britanie Manchester înseamnă că marile orașe și atracții - Liverpool, Leeds, York, North Wales și Lake District sunt la mai puțin de o oră și jumătate distanță, ceea ce face excursii de o zi și vizite de weekend usor si simplu.

Minute de Aeroportul link-uri Manchester Airport este doar un călătorie cu trenul de 20 de minute de centrul orașului și Aeroportul Liverpool este la mai puțin de o oră distanță.

CAPABIL Manchester poate aranja o varietate de cazare pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră și bugetul!

Homestay

Aceasta este o oportunitate fantastica de a experimenta viața într-o familie adevărată engleză. Condiții de viață cu o familie engleză înseamnă că puteți avea o adevărată experiență imersiune engleza ca ai ocazia de a exersa abilitățile lingvistice cu vorbitori nativi în afara clasei.

Toate familiile noastre putere de rezistentă sunt pe deplin verificate și trebuie să treacă un proces amplu interviu. La CAPABIL Manchester folosim doar familiile gazdă, care au o mulțime de experiență de hosting studenți internaționali. Ne petrecem mult timp potrivire studenților cu familia gazdă dreptul de a asigura elevii au cel mai bun tariful posibil.

Homestay este împărțit în două categorii - standard și executive - si este disponibil pe bază de program integral sau demipensiune.

Student Residence

Acest lucru este ideal pentru cei care doresc să trăiască într-un mediu tanar si vibrant cu alți elevi. Locuințe noastre studențești sunt situate aproape de centrul orașului astfel încât este ușor pentru a ajunge la școală. Acest tip de oferte de cazare valoare excelentă pentru bani ca elevii sunt aproape de o mulțime de facilități și poate salva pe costurile de transport.

Căminele studențești sunt ideale pentru persoanele care doresc să aibă o anumită libertate, după cum puteți veni și pleca după cum te rog, de asemenea, și au posibilitatea de a găti pentru tine. Trăind într-o reședință este perfect pentru persoanele care iubesc să socializeze, după cum veți trăi în mod tipic cu 5-6 alte persoane și de foarte multe ori acestea vor fi de la peste tot în lume, astfel încât să trăiască într-un cadru cu adevărat internațional!

Căminele studențești au un dormitor privat cu baie proprie și bucătărie comună și camera de zi.

Student Apartament

CAPABIL Manchester este singura academie English Language în Manchester pentru a putea oferi studenților de utilizarea exclusivă a unui apartament de student. Apartamentul este situat la 20 de minute de la scoala si contine trei dormitoare duble cu baie și bucătărie comună. Recent renovat, apartamentul este o opțiune extrem de accesibil pentru studenții care vin să studieze la CAPABIL Manchester.

Acest apartament este ocupată doar de elevi ABLE Manchester, astfel încât să puteți obține să știți vecinii de apartament înainte de sosirea - vom încerca, de asemenea, să păstreze un amestec de naționalități în apartament, astfel încât să puteți vorbi doar în limba engleză la domiciliu. Acest lucru este ideal pentru persoanele care sunt în căutarea pentru o opțiune low-cost, dar doresc securitatea închirierea de la o sursă de încredere. Apartamentul este detinuta de PUTEA Manchester, astfel pot fi inchiriate pe atât pe termen lung și pe termen scurt.

Inchirieri private

Dacă sunteți de planificare pentru a rămâne în Manchester pentru o perioadă lungă de timp (de exemplu, peste șase luni) sau în cazul în care vrei să trăiești cu un prieten sau partener, atunci o închiriere privat ar putea fi raspunsul. Există o mulțime de opțiuni disponibile pentru a se potrivi toate cerințele și bugetele. CAPABIL Manchester pot asista și consilia cei care doresc să închirieze o casă sau apartament printr-un proprietar privat. Doar informează-ne în momentul rezervării. Hoteluri si pensiuni Ca un oraș mare, există un număr de hoteluri si pensiuni disponibile pe ambele termen lung și scurt. In centrul orasului Manchester există o gamă largă de hoteluri pentru a se potrivi tuturor - de lux, de afaceri și bugetul, iar noi suntem mai mult decât fericiți să ofere consultanță și rezerva un hotel șederea, ca parte a pachetului de studiu. Există o pensiune mare, aproape de școala în care camere private și paturi din cămine pot fi închiriate pentru perioade scurte.

Program predat în:
Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la ABLE English Language School in Manchester UK »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
1 - 52 săptămâni
Part time
La zi
Price
- De la £ 5 pe oră
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date