Citește Descrierea Oficială

Dacă vă place jocurile pe calculator și doriți să vă dezvoltați și să programați propria dvs., atunci acest curs de Nivel 3 Jocuri Tehnologie este modalitatea perfectă de a vă pregăti pentru o carieră creativă sau universitate.

ÎNVĂȚI FUNDAMENTALELE DESIGNULUI DE JOC

Aflați despre principiile și tehnicile fundamentale de proiectare pentru crearea de jocuri și aplicații interactive utilizând Autodesk Maya și Adobe Photoshop.

MUNCĂ CU MOTOARE AVANSATE DE JOCURI

Familiarizați-vă cu motoarele high-end de jocuri 3D, cum ar fi Unreal Engine 4 și Unity, folosind sisteme de scripting și noduri.

TESTAREA JOCURILOR DUMNEAVOASTRĂ

Creați cazuri de testare și experiența de urmărire a erorilor, testarea focalizării și asigurarea calității.

DEZVOLTAREA APTITUDINILOR DE AFACERI

Înțelegeți cum funcționează industria jocurilor și a media și cum să vă comercializați cu succes.

PORNIREA CARIERII CREATIVE

Alegerea acestui curs de Tehnologie de Nivel 3 vă va oferi abilitățile de a merge la universitate sau în creație.

Sectorul creativ este una dintre zonele cu cea mai rapidă creștere din economia Regatului Unit și un loc minunat și interesant în care să lucrezi.

Acest curs de tehnologie de jocuri poate duce la:

 • O diplomă de creație la o universitate unde puteți obține abilități suplimentare în pregătirea pentru muncă. Aceasta poate fi o diplomă de dezvoltare / programare a jocurilor sau un alt subiect care îți ia fantezia. Va trebui să finalizați ambii ani de curs pentru a genera punctele UCAS pentru intrarea în universitate. Accesul dezvoltă o nouă gamă de grade creative, care va oferi o evoluție perfectă din 2019.
 • Ocuparea forței de muncă sau desfășurarea de activități independente în industriile creative. Acest lucru poate fi ca un dezvoltator de jocuri / programator, sau poate fi într-o altă zonă a industriilor creative.
 • O ucenicie creativă ca piatră de temelie pentru a lucra.

GET EXPERIENȚA INDUSTRIEI

A fi la Acces este mult mai mult decât să faci un curs. Veți avea șansa de a obține experiență de primă mână a jocurilor și a industriilor creative.

Iată câteva dintre oportunitățile pe care le puteți profita:

 • MASTERCLASSES: Accesul promovează clasele de masterat din industrie de la profesioniștii în domeniul jocurilor. Acestea vă permit să obțineți sfaturi și îndrumări din partea practicanților.
 • TWINE: Toți elevii noștri beneficiază de statutul de Membru gratuit, care este o platformă online care permite oamenilor creativi să colaboreze pe proiecte și să câștige bani!

GASITI O CALIFICARE

După finalizarea cu succes, veți obține o calificare recunoscută pe care o puteți adăuga în CV-ul dvs. creativ:

 • Două ani de diplomă extinsă BTEC 3 în producția media digitală creativă. Aceasta poate genera până la 168 de puncte UCAS la tariful curent. Rețineți că aceste puncte UCAS sunt pentru Distincție *, iar notele mai mici generează puncte considerabil mai puține.
 • Diploma extinsă este echivalentă cu trei niveluri A.

DURATĂ

 • Jocul Tehnologie de nivel 3 are o durată de doi ani.
 • Acesta este, de obicei, livrat de trei până la patru zile pe săptămână din septembrie până în iunie (în timpul zilei). Cât timp vă aflați la facultate va depinde de ce sesiuni suplimentare de engleză și de matematică trebuie să participați.
 • Dacă aveți vârsta de 16-18 ani la 31 august 2018 și / sau la începutul cursului dvs. de jocuri de artă, atunci cursul GRATUIT
 • Dacă aveți vârsta de 19 ani la 31 august 2018 și / sau la începutul cursului pentru Jocuri Tehnologice, atunci va trebui să plătiți 4670 de lire sterline pe an, cu excepția cazului în care studiați pentru o primă calificare de nivel 3, caz în care cursul este GRATUIT. Cu toate acestea, puteți aplica pentru un împrumut avansat de învățare pentru a acoperi costul acestui curs. Va trebui doar să rambursați împrumutul atunci când începeți să câștigați peste 25.000 de lire sterline pe an.

CERINȚE DE INTRARE

Aplicarea pentru acest curs de tehnologie este ușor.

Tot ce trebuie să faceți este să completați formularul nostru online de solicitare și vom reveni la legătura cu câteva date sugerate despre momentul în care ne putem întâlni pentru a discuta mai departe.

 • COMPETENȚE DE COMPETENȚE: Îți prețuim pasiunea și abilitățile creative mai presus de toate. Cu toate acestea, va trebui să demonstrați, de asemenea, că puteți lucra la Nivelul 3 (standardul A). Pentru absolvenții de școală, vom solicita dovezi ale claselor tale prezise și reale, susținute de o referință școlară. Vă rugăm să rețineți că nu veți putea să vă înscrieți dacă veți avea vârsta sub 16 ani pe data de 31 august. Aplicațiile de la persoanele care au această vârstă sunt încă binevenite, dar vor fi amânate până în anul următor.
 • INTERVIU: Veți fi invitat la un interviu. Vă rugăm să veniți pregătiți să vorbiți despre crearea de artă și ilustrații și jocurile pe calculator. S-ar putea să doriți să vorbiți despre jocurile pe calculator pe care le-ați plăcut sau le-ați creat și să identificați ce noi aptitudini doriți să învățați.
Program predat în:
Engleză

Vezi 9 mai multe cursuri de la Access Creative College »

Ultima actualizare July 3, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
2 anii
La zi
Price
4,670 GBP
pe an, dacă aveți vârsta de 19 ani la 31 august 2018. Gratuit pentru elevi cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani.
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
End Date
Iunie 30, 2020
Termen limită de aplicare

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Iunie 30, 2020