Citește Descrierea Oficială

Gândirea în proiectare este o metodologie inovatoare bazată pe o abordare centrată pe om care încearcă să rezolve probleme complexe și incerte cu designul. Se concentrează pe găsirea unor soluții unice de provocări de zi cu zi.


Posturile vacante: 20

Durata: 5 zile (35h) cu o componentă practică

Curs de curs în Londra, Madrid și Porto

Datele vor fi anunțate în curând - vizitați site-ul nostru LSDM

Prezentare generală


Proiectat și creat pentru creativi, artiști, manageri, antreprenori și persoane interesate de o educație practică, cu aplicabilitate în lumea reală în domeniul Design Thinking.

Programul nostru de design de gândire va prezenta definiții și concepte legate de creativitate și design. Acesta va permite participanților să exploreze ce este creativitatea în design și îi va permite, de asemenea, să facă legătura între metodele de creativitate și concepte diferite, și anume nevoile oamenilor, nevoile consumatorilor și interfața cu utilizatorul. De-a lungul cursului, participanții vor desfășura activități de grup și vor implementa procese creative folosind mai multe tehnici legate de dezvoltarea abilităților creative.

În timpul cursului, vor fi prezentate mai multe modele și metode, care vor permite participanților să-și dezvolte abilitățile în ceea ce privește brainstorming-ul, gândirea laterală și interconectarea ideilor pentru a rezolva problemele de proiectare.


Profesor multilingv.

Conținutul cursului este disponibil în engleză, spaniolă și portugheză.


Program


ZIUA 1

Introducere în gândirea de proiectare - trecut și prezent

Prima componentă va introduce elementele cheie ale cunoștințelor de proiectare în abordarea trecutului și a prezentului. O perspectivă mai largă va fi prezentată, adică cunoașterea modului de gândire și a proceselor designerilor. La sfârșitul zilei, participanții vor fi împărțiți în grupuri și vor fi rugați să rezolve o provocare practică prin crearea unui consiliu de grup pe Trello.


ZIUA 2

Design ca contextualizare și cadrul problemei

Componenta numărul doi urmărește să ofere participanților o înțelegere mai profundă a modulului anterior, subliniind caracterul sistemic al proiectului și ceea ce este necesar pentru procesele de proiectare. Participanții vor continua provocarea din componenta anterioară, contextualizând problema și diferitele moduri în care aceasta influențează procesul de proiectare.


ZIUA 3

Modele și procese de proiectare

După înțelegerea naturii holistice a gândirii de proiectare, componenta numărul trei va descrie diferitele modele care ajută la structurarea procesului de proiectare prin metode de cercetare, prototipuri și teste. În a doua parte a acestei componente, vor fi abordate cele mai comune metode de observare și participare, cum ar fi metoda călătoriei clientului, metode participative și analiza calitativă. Conceptul de ideație va fi prezentat, amintindu-ne că diferitele cadre și contexte ale problemei de design ar trebui să combine cunoștințele din diferite domenii.


ZIUA 4

Proiectare ca outsourcing și experimentare

În componenta numărul patru, participanții vor continua să-și dezvolte activitatea în grup. După ce au venit cu o idee, grupurile vor termina exercițiile de design, vor crea schite și modele și vor discuta despre ele, pentru a ajunge la o concluzie comună. În cele din urmă, grupurile vor lua decizii cu privire la mijloacele cele mai potrivite pentru a crea proiectul final.


ZIUA 5

Crearea proiectului final

În ultima zi, grupurile își vor termina proiectele finale (aplicând toate conceptele, practicile și metodele dobândite de-a lungul cursului) și vor fi contestate să-și prezinte munca, să discute idei și noi modalități de dezvoltare a gândirii creative.


Preturi

All Inclusive: cursuri de instruire, curs intensiv, pauză de cafea zilnică, resurse de studiu și certificat final

Condiții:

Preț 1 până la 30 de luni înainte de data începerii

Prețul de 2 până la 15 zile înainte de data începerii

Până la 7 zile înainte și după datele

Plata prin transfer bancar

Program predat în:
Engleză
Spaniolă
Portugheză

Vezi 1 mai multe cursuri de la London School Of Design And Marketing »

Ultima actualizare April 17, 2019
Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
5 zilele
La zi
Price
1,000 GBP
Prima Preț All Inclusive: Londra 1.000 £, Madrid 890 £, Porto: 890 £. Preț secundar All Inclusive: Londra1.100 £, Madrid 990 £, Porto: 990 £. Prețul secțiunii a 3-a All Inclusive: Londra 1.250 £, Madrid 1.100 £, Porto: 1.100 £. Aceeasi zi All Inclusive: L
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

LSDM Presentation

Partnership with University for the Creative Arts

LSDM Student Testimonials