Read the Official Description

Gândirea în proiectare este o metodologie inovatoare bazată pe o abordare centrată pe om, care încearcă să rezolve probleme complexe și incerte cu designul. Se concentrează pe găsirea unor soluții unice de provocări zilnice.


Posturile vacante: 20/>

Durata: 5 zile (35h) cu o componentă practică


Prezentare generală/>


Proiectat și creat pentru creativi, artiști, manageri, antreprenori și persoane interesate de o educație practică, cu aplicabilitate în lumea reală în domeniul Design Thinking./>

Programul nostru de design de gândire va prezenta definiții și concepte legate de creativitate și design. Acesta va permite participanților să exploreze ce este creativitatea în design și îi va permite, de asemenea, să facă legătura între metodele de creativitate și concepte diferite, și anume nevoile oamenilor, nevoile consumatorilor și interfața cu utilizatorul. De-a lungul cursului, participanții vor desfășura activități de grup și vor implementa procese creative folosind mai multe tehnici legate de dezvoltarea abilităților creative.

În timpul cursului vor fi prezentate mai multe modele și metode, care vor permite participanților să-și dezvolte abilitățile în ceea ce privește brainstorming-ul, gândirea laterală și interconectarea ideilor pentru a rezolva problemele de proiectare.


Profesor multilingv./>


Conținutul cursului este disponibil în engleză, spaniolă și portugheză./>


Program/>


ZIUA 1/>

Introducere în gândirea de proiectare - trecut și prezent

Prima componentă va introduce elementele cheie ale cunoștințelor de proiectare în abordarea trecutului și a prezentului. O perspectivă mai largă va fi prezentată, adică cunoașterea modului de gândire și a proceselor designerilor. La sfârșitul zilei, participanții vor fi împărțiți în grupuri și vor fi rugați să rezolve o provocare practică prin crearea unui consiliu de grup pe Trello.


ZIUA 2/>

Design ca contextualizare și cadrul problemei

Componenta numărul doi urmărește să ofere participanților o înțelegere mai profundă a modulului anterior, subliniind caracterul sistemic al proiectului și ceea ce este necesar pentru procesele de proiectare. Participanții vor continua provocarea din componenta anterioară, contextualizând problema și diferitele moduri în care aceasta influențează procesul de proiectare.


ZIUA 3/>

Modele și procese de proiectare

După înțelegerea naturii holistice a gândirii de proiectare, componenta numărul trei va descrie diferitele modele care ajută la structurarea procesului de proiectare prin metode de cercetare, prototipuri și teste. În cea de-a doua parte a acestei componente, vor fi abordate cele mai comune metode de observare și participare, cum ar fi metoda călătoriei clientului, metode participative și analize calitative. Conceptul de ideație va fi prezentat, amintindu-ne că diferitele cadre și contexte ale problemei de proiectare ar trebui să combine cunoștințe din diferite domenii.


ZIUA 4/>

Proiectare ca outsourcing și experimentare

În componenta numărul patru, participanții vor continua să-și dezvolte activitatea în grup. După ce au venit cu o idee, grupurile vor termina exercițiile de design, vor crea schite și modele și vor discuta despre ele, pentru a ajunge la o concluzie comună. În cele din urmă, grupurile vor lua decizii cu privire la mijloacele cele mai potrivite pentru a crea proiectul final.


ZIUA 5/>

Crearea proiectului final

În ultima zi, grupurile își vor termina proiectele finale (aplicând toate conceptele, practicile și metodele dobândite de-a lungul cursului) și vor fi contestate să-și prezinte munca, să discute idei și noi modalități de dezvoltare a gândirii creative.

Notă: fiecare participant va primi un certificat / diplomă de participare și poate beneficia de o reducere de înregistrare într-unul din cursurile LSDM valabile timp de 12 luni.


Preturi/>

All Inclusive: cursuri de instruire, curs intensiv, pauză de cafea zilnică, resurse de studiu și certificat final

Condiții:

Primul preț până pe 23 februarie

Prețul 2 până pe 17 martie

Al treilea preț: date ulterioare

Plata prin transfer bancar

Program taught in:
Engleză
Spaniolă
Portugheză
Last updated March 29, 2018
Acest curs este
Start Date
Iunie 2019
Duration
5 zilele
Full-time
Price
1,000 GBP
Prima Preț All Inclusive: Londra 1.000 £, Madrid 890 £, Porto: 890 £. Preț secundar All Inclusive: Londra1.100 £, Madrid 990 £, Porto: 990 £. Prețul secțiunii a 3-a All Inclusive: Londra 1.250 £, Madrid 1.100 £, Porto: 1.100 £. Aceeasi zi All Inclusive: L
Deadline
By locations
By date
Start Date
Iunie 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Iunie 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Iunie 2019
End Date
Application deadline

Iunie 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date