Citește Descrierea Oficială

Programul de listă


"Gestionarea procesului de fuziuni şi achiziţii pentru a crea valoare acţionar."


Fuziuni şi programul de achizitii este proiectat pentru a directorilor executivi şi a celor cu responsabilitatea pentru achizitii. Acest program de patru zile îşi propune să vă ajute să cadru şi punerea în aplicare strategii de fuziuni şi achiziţii pentru a dezvolta un avantaj competitiv şi valoarea acţionar. Dezvoltat în colaborare cu Columbia Business School, fuziuni si achizitii la London Business School este distinct internaţionale în concentra.

Bazându-se pe facultate cu experienţă şi practicieni de pe ambele maluri ale Atlanticului, acest program va va furniza cu cadrele necesare şi instrumentele pentru a vă permite să participe cu încredere, în toate etapele procesului de achizitii.

Fuziuni & Achizitii Programul este conceput pentru a directorilor executivi corporative, manageri de unitate de afaceri şi consilierii lor care au nevoie pentru a înţelege modul de fuziuni şi achiziţii pot construi un avantaj competitiv şi valoarea acţionar.

Conţinut


Cadre pentru fuziune şi de fezabilitate


Fuziuni & Achizitii Programul analizează toate etapele cheie în procesul de achiziţii. Veţi discuta despre rolul pe care îl joacă în achiziţiile strategiei corporative şi ia în considerare o varietate de motive pentru implicarea în activităţi de achiziţie. Veţi afla despre evaluarea obiectivelor de achiziţie şi impactul asupra performanţei achiziţiilor raportate. În plus, veţi explora priorităţile post-achiziţie şi cum să planifice şi să pună în aplicare cu succes post-achiziţie strategie de integrare.

Fuziuni & Achizitii Programul are trei teme majore:

  • Rolul strategic de achizitii - logici diferite pentru angajarea în achizitii, achizitii si avantaj competitiv, teste pentru o bună fuziuni şi achiziţii strategie
  • Finanţe şi de evaluare - evaluarea obiectivelor de achizitii, diferite forme de finanţare, impactul de fuziuni şi achiziţii pe raportate de performanţă
  • Post-achiziţie de integrare - mesaj acqu priorităţi isition, abordări diferite pentru integrare post-achiziţie, planificarea şi punerea în aplicare cu succes post-achiziţie strategie de integrare.

Experienţa de învăţare


Programul funcţionează cu studii de caz cuprinzătoare, care leagă aspectele strategice, financiare şi umane ale procesului de achiziţii. Este un program intensiv "hands-on", în timp ce atât de lectură pregătitoare este necesar, se permite participanţilor pentru a ajunge la trântă cu mari probleme de repede.


Metode de predare sunt variate si includ cursuri, discuţii în plen, în grupuri de lucru sindicat şi a perioadelor de studiu individual şi de pregătire. Numerele sunt limitate, permiţând o strânsă relaţie de lucru pentru a dezvolta între participanţi şi tutorii, facilitând schimbul de idei, experienţe şi preocupările.

Audienţa ţintă


Fuziuni & Achizitii Programul este conceput pentru a directorilor executivi corporative, manageri de unitate de afaceri şi consilierii lor care au nevoie pentru a înţelege modul de fuziuni şi achiziţii pot construi un avantaj competitiv şi valoarea acţionar. De asemenea, este necesar pentru manageri de dezvoltare de afaceri, planificare strategică şi altele cu responsabilitatea pentru dezvoltarea şi punerea în aplicare a strategiilor de achizitii.

Unele titluri de locuri de muncă de participanţi recente:

  • Directorilor executivi
  • Manageri generale
  • Business Development Manageri
  • Planificatorilor strategici

Program predat în:
Engleză

Vezi 22 mai multe cursuri de la London Business School »

Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
4 zilele
Part time
Price
5,450 GBP
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date