Frizeria franceză

Ecole Ritz Escoffier

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Frizeria franceză

Ecole Ritz Escoffier

Programe avansate de instruire la nivel înalt concepute pentru profesioniștii de coacere și patiserie.

  • Durata: 3 zile
  • Număr de ore: 21 de ore
  • Evaluare: 1.500 € (TVA inclus)

Un certificat este acordat stagiarului la sfârșitul fiecărui program de formare.

Ședințele vor avea loc cu condiția să fie înregistrați cel puțin 4 studenți.

Specialități regionale franceze și viennoiseries

O șansă de a face o excursie delicioasă în jurul Franței și de a descoperi secretele pentru a face viennoiseries perfect

Obiectivele cursului

  • Descoperiți și pregătiți specialități regionale din toată Franța
  • Frământarea în masă, plierea, modelarea și fabricarea de pâine
  • Înțelegeți procesul de fermentare

Despre Program

  • Specialități regionale clasice și moderne
  • Viennoiseries, stil clasic și de lux
  • Torturi și biscuiți portabile

Calendar

  • Sesiunea 1: miercuri, 27 martie - vineri, 29 martie 2019
  • Sesiunea 2: miercuri, 10 iulie până vineri, 12 iulie 2019

Felinării și deserturi de cinci stele

Intrați în lumea dulciurilor de haute couture în inima Parisului Ritz.

Obiectivele cursului

  • Maestru clasic de patiserie și deserturi franceze
  • Pregătiți bare de ciocolată pline și decorațiuni de ciocolată
  • Ajustați-vă abilitățile de placare pentru textură, temperatură și culoare

Despre Program

  • 1 zi de produse de patiserie și deserturi clasice
  • 1 zi de deserturi placate în stil hotel de lux
  • 1 zi de ciocolată

Calendar

  • Sesiunea 1: miercuri, 17 aprilie până vineri, 19 aprilie 2019
  • Sesiunea 2: miercuri, 31 iulie până vineri, 2 august 2019

Tort de nunta si Croquembouche

Arătați picioarele de rezistență

Aflați fundamentele necesare pentru a face Croquembouche originale și prăjituri de nuntă.

Obiectivele cursului

  • Obțineți tehnici de lucru cu pastă de zahăr
  • Îmbunătățiți-vă abilitățile de decorare a pungilor de conducte
  • Descoperiți zahărul tras
  • Aflați cum să lucrați cu nougatină

Despre Program

  • Faceți un tort de nuntă
  • Pregătiți-vă și asamblați un Croquembouche

Calendar

  • Sesiunea 1: miercuri, 29 mai pînă vineri, 31 mai 2019
  • Sesiunea 2: Miercuri, 2 octombrie până vineri, 4 octombrie 2019
Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Limba franceza


Ultima actualizare December 19, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Mar. 27, 2019
Apr. 17, 2019
Duration
Durata
3 zilele
Cu normă întreagă
Price
Preţ
1,500 EUR
Locations
Franţa - Paris, Île-de-France
Data începerii : Mar. 27, 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Mar. 29, 2019
Data începerii : Apr. 17, 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Apr. 19, 2019
Data începerii : Mai 29, 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Mai 31, 2019
Dates
Mar. 27, 2019
Franţa - Paris, Île-de-France
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Mar. 29, 2019
Apr. 17, 2019
Franţa - Paris, Île-de-France
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Apr. 19, 2019
Mai 29, 2019
Franţa - Paris, Île-de-France
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Mai 31, 2019