Bucătărie franceză

Ecole Ritz Escoffier

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Bucătărie franceză

Ecole Ritz Escoffier

Programe avansate de instruire la nivel înalt concepute pentru profesioniștii din domeniul serviciilor alimentare.

  • Durata: 3 zile
  • Număr de ore: 21 de ore
  • Evaluare: 1.800 € (TVA inclus)

Un certificat este acordat stagiarului la sfârșitul fiecărui program de formare.

Ședințele vor avea loc cu condiția să fie înregistrați cel puțin 4 studenți.

mezelurilor

Arta de carne preparată și vindecată

Intrați în lumea cărnii de prânz prin programul nostru de formare de 3 zile și deveniți un expert în carnea tratată artizanal.

Obiectivele cursului

  • Aflați cum să dezvăluiți, să marinați și să gătiți foie gras
  • Aflați cum să eliminați carnea și păsările de curte și să faceți umpluturi și jeleuri
  • Descoperiți tehnici creative pentru placarea și prezentarea unei plăcuțe de apreciat

Despre Program

  • Terrinele, pașaportul, crosete și foie gras de lux
  • Boudin cârnați, salamuri și carne de paupiette

Calendar

  • Sesiunea 1: miercuri, 20 martie până vineri, 22 martie 2019
  • Sesiunea 2: miercuri, 10 iulie până vineri, 12 iulie 2019

Cocktail-ul tip bufet

Totul despre hors-d'oeuvres

Aflați cum să vă găzduiți propriul cocktail. Pregătiți un bufet de hors-d'oeuvres de la A la Z.

Obiectivele cursului

  • Aflați cum să asamblați și să prezentați canapés
  • Faceți aperitive din sticlă cu verzură
  • Creați hors-d'oeuvres de lux, calde și reci

Despre Program

  • Pregătirea și prezentarea unui bufet de cocktail pentru a fi servit la un hotel de lux

Calendar

  • Sesiunea 1: miercuri, 17 aprilie până vineri, 19 aprilie 2019
  • Sesiunea 2: miercuri, 31 iulie până vineri, 2 august 2019

Joc salbatic

Gătește-te ca un vânător

Intrați în lumea vânătorii, agățați, măcelăriți și păstrați jocul sălbatic. Vor fi introduse mai multe tehnici, inclusiv modul în care se plachează un fel de mâncare amețitoare pregătită de joc.

Obiectivele cursului

  • Aflați cum să măcelăriți, să pregătiți și să gătiți un joc sălbatic mare
  • Învățați tehnicile de pregătire, trussing și gătit aplicate la jocul cu pene
  • Pregătiți acompaniamente și sosuri bine-cunoscute care în mod tradițional merg cu vânatul sălbatic

Despre Program

  • 1 zi de joc cu pene
  • 1 zi din jocul mare
  • 1 zi de terrini pe bază de joc

Calendar

Sesiune: miercuri, 2 octombrie până vineri, 4 octombrie 2019

Mâncare bună

Pregătiți bucătăria de cinci stele

În inima Parisului Ritz, descoperiți secretele pentru haute gastronomie franceze .

Obiectivele cursului

  • Aflați cum să selectați și să preparați ingrediente prețioase și rare
  • Refaceți feluri de mâncare cu steagul Michelin
  • Ajustați-vă abilitățile de placare

Despre Program

  • Bucătăria Haute Couture cu rețete exclusive Ecole Ritz Escoffier
  • Experiență culinară diferită la L'Espadon pentru a descoperi creațiile culinare ale lui Nicolas Sale, Chef executiv al Ritz Paris

Calendar

Sesiune: miercuri, 29 mai pînă vineri, 31 mai, 2019

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Limba franceza


Ultima actualizare December 19, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Mar. 20, 2019
Apr. 17, 2019
Duration
Durata
3 zilele
Cu normă întreagă
Price
Preţ
1,800 EUR
Locations
Franţa - Paris, Île-de-France
Data începerii : Mar. 20, 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Mar. 22, 2019
Data începerii : Apr. 17, 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Apr. 19, 2019
Data începerii : Mai 29, 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Mai 31, 2019
Dates
Mar. 20, 2019
Franţa - Paris, Île-de-France
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Mar. 22, 2019
Apr. 17, 2019
Franţa - Paris, Île-de-France
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Apr. 19, 2019
Mai 29, 2019
Franţa - Paris, Île-de-France
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Mai 31, 2019