Citește Descrierea Oficială

freiburg

Prezentare generală

Mișcarea ecologică sa înrădăcinat mult timp în Freiburg - și acum este un mod de viață. Cunoscut pentru preluarea conducerii în dezvoltarea tehnologiilor ecologice și a arhitecturii, Freiburg atrage cercetători și organizații de mediu din întreaga lume. Vino să studiezi multe contribuții unice ale Freiburgului la această mișcare importantă.

Acest program de predare în limba engleză vă permite să explorați subiecte în domeniul studiilor de mediu, al ecologiei forestiere și al durabilității, în timp ce locuiți în Freiburg, situat în apropiere de frumoasa pădure neagră și Valea râului Rin.

Freiburg și regiunile învecinate vor fi clasa ta. Imaginați-vă că vă deplasați la râul Rin pentru a lua mostre și pentru a observa ecologia locală sau pădurile Alpilor Elvețieni pentru a vă continua discuțiile privind gestionarea pădurilor și turism. Ori de câte ori este posibil, cursurile dvs. vă vor duce în afara sălii de clasă pentru a vă oferi o experiență practică și pentru a profita de tot ceea ce oferă studioul dvs. în străinătate.

Toate cursurile, cu excepția cursurilor de limbă germană pentru programul de studii de mediu, sunt organizate ca module de trei săptămâni, astfel încât să vă puteți concentra pe fiecare subiect pe care îl studiați, astfel încât facultatea să vă poată lua pe dumneavoastră și pe colegii de clasă pe excursii extinse în Freiburg. Cele mai multe cursuri sunt predate la IES Abroad de facultate afiliată cu Albert-Ludwigs-Universität Freiburg. Elevii pot fi capabili să ia câteva module în cadrul Departamentului de Silvicultură și Management Ecologic din cadrul Universității, în funcție de disponibilitate. Module opționale universitare și oportunități de asistență pentru cercetare sunt oferite după termenul regulat, până în februarie pentru toamnă și până la sfârșitul lunii iulie pentru perioada de primăvară.

Pe lângă temele legate de mediul înconjurător, puteți studia limba germană la nivel de început, intermediar sau avansat la SprachLehrInstitut (Centrul de predare a limbilor străine) al Universității Albert-Ludwigs-Universität Freiburg.

Vrem să vă simțiți acasă în Freiburg, așa că facem tot ce putem pentru a vă ajuta să vă integrați în viața din oraș. De la locuințe la evenimente culturale, treaba noastră este să vă asigurați că aveți experiența cea mai autentică în străinătate posibilă.

Idei sumare

 • Centru: IES Abroad Freiburg
 • Oraș: Freiburg
 • Țara: Germania
 • Credite program: 15-19 credite
 • Limba de instruire: engleză
 • Premisele limbajului: Niciuna

Datele programelor

După ce sunteți admis, consultați secțiunea Datele de călătorie din informațiile Predeparture din contul MyIESabroad înainte de a călători.

Toamna anului 2018

 • 31 august - 15 decembrie (cursuri IES Abroad )
 • 31 august - ianuarie / februarie (modul post-program sau asistent de cercetare)

Primăvara anului 2019

 • Luna februarie - începutul lunii iulie (Cursuri IES Abroad )
 • Luna februarie - sfârșitul lunii iulie (modul post-program sau asistent de cercetare)

Termenele de depunere viitoare:

 • Primăvara 2019 - 15 noiembrie 2018

Academicienii

Misiunea noastră este simplă: să vă oferim cel mai bun program de studiu în străinătate posibil - care include experiențele academice și culturale de cea mai înaltă calitate. Oferim cursuri unice care explorează studii de mediu și durabilitate și alte subiecte printr-o abordare aprofundată și hands-on. Profesorii noștri de clasă mondială sporesc experiența dvs. academică și vă oferă noi perspective în fiecare zi în clasă. Un număr limitat de opțiuni de curs sunt disponibile și la prestigiosul Albert-Ludwigs Universität Freiburg.

Luați 16-19 credite pe semestru. Cursurile de studii de mediu sunt în valoare de 3 ore de credit și sunt predate în limba engleză. Cursurile de limbă sunt câte 4 credite fiecare și sunt predate în limba germană. Cursurile au fost predate de luni până vineri.

Creați-vă propria experiență academică selectând din următoarele componente necesare și opționale:

 • Curs de limba germană (obligatoriu, 4 credite)
 • Patru cursuri consecutive de studii de mediu (necesare, 3 credite fiecare)
 • Modul opțional post-program sau asistență de cercetare (3 credite)

* Notă: Începând cu toamna anului 2017, studenții vor avea posibilitatea de a lua cursul de limbă germană pentru trei sau patru credite.

Structura academică

Programul începe cu orientarea și un curs intensiv de trei săptămâni de la Universitatea din Germania pentru 3 credite. Continuați studiul dvs. german timp de trei ore pe săptămână în timpul semestrului universitar obișnuit, pentru a câștiga un credit suplimentar de germană.

Primul modul de studii de mediu este un curs cerut IES Abroad . Acest lucru este urmat de o selecție de module, pe care le luați unul câte unul timp de trei săptămâni fiecare. Cele mai multe module sunt predate la IES Abroad . Un număr limitat de module pot fi oferite în cadrul programului de masterat în cadrul Departamentului de Gestionare a Pădurilor și Ecologiei de la Albert-Ludwigs-Universität Freiburg (Uni Freiburg). Modulele de la universitate sunt predate la nivel de absolvent de primul an, dar sunt potrivite pentru studenții IES Abroad . Suportul tutorialului este disponibil. Elevii din același departament de la Albert-Ludwigs-Universität se pot înscrie la cursurile IES Abroad cursuri de mediu pentru studii de mediu.

Opțiuni de extindere a programului

Module optionale

După terminarea programului, puteți petrece trei săptămâni pentru a vă continua experiența academică în Freiburg participând la un curs suplimentar de 3 credite de la Universitatea. Se aplică o taxă separată.

Asistentele de cercetare

Puteți aplica pentru o asistență de cercetare pentru a lucra cu un membru al facultății universitare pe un subiect de cercetare în domeniul studiilor de mediu. Asistentele au o durată de patru până la șase săptămâni și au loc după încheierea mandatului. Toate destinațiile de plasare sunt supravegheate și oferite ca opțiuni academice care câștigă credit IES Abroad . Elevii care participă la asistența în cercetare nu pot participa la modulul suplimentar opțional. Se aplică un cost suplimentar. Zonele tematice de cercetare pot fi limitate.

Asigurarea unui loc de muncă este un proces competitiv și plasările nu sunt garantate. Destinațiile de plasare depind de disponibilitate, de cunoștințele și abilitățile studenților și de calitatea unui CV / CV al unui student. Este posibil să se aplice cerințe de limbă. Plasările finale sunt determinate de un interviu la fața locului.

Cursuri

Cursuri IES Abroad

Științe biologice

 • BL / ES 306 - Managementul ecosistemelor (toamna, primavara)
 • BL / ES 307 - Clima și vegetația din pădurea neagră și din Alpii elvețieni (toamna)

Economie

PO / ES / CE 303 - Energie durabilă: Concepte, politici, strategii și soluții (toamna, primăvara)

Studii de mediu

 • BL / ES 306 - Managementul ecosistemelor (toamna, primavara)
 • BL / ES 307 - Clima și vegetația din pădurea neagră și din Alpii elvețieni (toamna)
 • ES 300 - Ecologie și gestionarea peisajelor forestiere din sud-vestul Germaniei și din Alpii elvețieni (toamna)
 • ES 305 - Tehnologia energiilor regenerabile (toamna)
 • ES 310 - Schimbarea ecosistemelor ca rezultat al activităților umane pe termen lung în sud-vestul Germaniei și în Alpii elvețieni (primăvara)
 • ES 314 - Mișcările de mediu și ONG-urile (primăvara)
 • ES / GE 320 - Interpretarea patrimoniului (toamna)
 • GE / ES 340 - Sisteme de informații geografice (toamna)
 • IB / ES 311 - Strategii multisectoriale pentru durabilitate (toamna, primavara)
 • PH / ES 302 - Etica și sustenabilitatea (primăvara)
 • PO / ES / CE 303 - Energie durabilă: Concepte, politici, strategii și soluții (toamna, primăvara)
 • US / ES 304 - Freiburg Green City - Aspecte sociale, ecologice și economice ale durabilității (toamna, primăvara)
 • US / ES 313 - Design Urban Durabil (primăvara)

Geografie

 • ES / GE 320 - Interpretarea patrimoniului (toamna)
 • GE / ES 340 - Sisteme de informații geografice (toamna)

Afaceri internationale

IB / ES 311 - Strategii multisectoriale pentru durabilitate (toamna, primavara)

Filozofie

PH / ES 302 - Etica și sustenabilitatea (primăvara)

Stiinte Politice

PO / ES / CE 303 - Energie durabilă: Concepte, politici, strategii și soluții (toamna, primăvara)

Studii urbane

 • US / ES 304 - Freiburg Green City - Aspecte sociale, ecologice și economice ale durabilității (toamna, primăvara)
 • US / ES 313 - Design Urban Durabil (primăvara)

Cursurile Albert-Ludwigs-Universität

Cursuri de limba germană

Universitatea nu oferă programe pentru programul lor de limbă germană. Ei predă cursuri de limbă inițială, intermediară și avansată în conformitate cu Cadrul european comun de referință pentru limbă (CEFR).

Instituția partener (e)

Una dintre cele mai vechi și mai respectate universități, Albert-Ludwigs-Universität Freiburg se situează în mod constant ca una dintre instituțiile de vârf ale învățământului superior din țară.

Cursuri legate de excursii

Excursiile legate de curs sunt parte integrantă a cursurilor IES Abroad Freiburg și universitare și sunt incluse în taxa de program. În timpul acestor călătorii veți aduna date și veți participa la cercetări academice. Destinațiile pot include:

 • Pădurea Neagră: Studiați flora și fauna acestei faimoase păduri, situată chiar în afara orașului Freiburg
 • Valea râului Rin: explorați ecologia acestei vale feroce a râului
 • Alpi elvețieni: Excursii prin Alpii elvețieni și studierea ecosistemelor unice ale acestor munți

carcasă

Vrem să vă asigurați că cea mai mare provocare este să decideți care repere să vedeți mai întâi sau să descoperiți cea mai bună cafenea - să nu găsiți un loc unde să vă simțiți confortabil. Facem tot posibilul pentru a localiza locuințe care reflectă modul în care trăiesc studenții locali. Scopul nostru este ca atunci cand pleci din Freiburg, se va simti ca acasa.

Locuințe în stil universitar - Locuiți într-o cameră dublă sau dublă într-o suită co-ed cu o bucătărie comună și baie. Suitele sunt comune cu studenții germani și internaționali și au acces la internet.

Apartamente single în locuințe universitare - un număr limitat de apartamente single sunt disponibile la un cost suplimentar. Apartamentele includ o bucătărie cu o singură baie și o cămară. Se oferă acces la internet.

Elevii pregătesc, de obicei, mese în locuința lor sau cină în cantinele studențești ale studenților din Freiburg. Mesele nu sunt incluse în taxa de program.

Viață de student

Orientare

Programul începe cu o orientare obligatorie care vă introduce la personalul IES Abroad , colegii dvs., Albert-Ludwigs-Universität Freiburg și orașul Freiburg. Sunt acoperite subiecte precum mediul academic, locuințele, transporturile, sănătatea și siguranța. În timpul orientării veți începe, de asemenea, trei săptămâni de instruire intensivă în limba germană.

În plus, CORE ™, orientarea complexă a IES Abroad

Activitati extracuriculare

Redefiniți modul în care trăiți și aflați în Freiburg prin evenimentele noastre culturale, cum ar fi:

 • Turul stadionului de fotbal. cu acoperișul fotovoltaic impresionant
 • Turul districtului verde din Vauban
 • Vizita la Ökostation - un centru de constientizare a mediului
 • "Rent-a-American" vizite la școlile locale pentru a vă împărtăși cultura

Evenimente universitare și activități culturale

O serie de evenimente și activități sunt disponibile la Albert-Ludwigs-Universität Freiburg, cum ar fi echipe sportive, cluburi sociale și călătorii parțial subvenționate către destinații din Germania, Franța și Elveția.

Parteneri de limbă

IES Abroad Personalul din IES Abroad în Freiburg vă poate ajuta în găsirea unui partener de limba germană "tandem", cu care puteți practica limba germană. Având un partener de limbă în Freiburg, de asemenea, vă oferă o perspectivă unică asupra vieții studențești locale.

Cerinte de eligibilitate

 • 18 ani
 • În bună stare la școala ta acasă
 • 2,75 GPA sau mai bine pe o scară de 4,0 (GPA-urile sub 2,75 vor fi luate în considerare de la caz la caz)
 • Învățământ secundar, junior sau senior în momentul în care începe programul - unele cursuri la universitățile locale nu pot fi disponibile pentru studenți
 • Nu este nevoie de limba germană

Pașaport

Este necesar un pașaport valabil cel puțin șase luni după data de încheiere a programului, cu cel puțin două pagini goale.

Cetățenii americani care dețin un pașaport valabil nu trebuie să obțină o viză înainte de intrarea în Germania. La admitere, veți primi mai multe informații despre obținerea vizei necesare pentru studenți / permis de ședere pe loc și a oricărei taxe aferente. Cetățenii străini care nu sunt cetățeni americani pot fi obligați să obțină o viză pentru studenți înainte de sosire.

Cost

Toamna anului 2018

 • Taxa de școlarizare: 15.560 dolari
 • Locuințe: 3.710 dolari
 • Asigurare: 230 USD
 • Total: 19.950 dolari

An academic

 • Taxă de școlarizare: 27,990 USD
 • Locuințe: 7.420 dolari
 • Asigurare: 550 USD
 • Total: 35.960 dolari

Luați în considerare aceste prețuri ca punct de plecare. Vă încurajăm să contactați biroul dvs. de studii din străinătate pentru a determina costul real pentru dvs. atunci când factoring în ajutor financiar, burse, politicile de școală acasă și alți factori.

Program predat în:
Engleză
IES Abroad

Vezi 132 mai multe cursuri de la IES Abroad »

Ultima actualizare May 21, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Feb. 2020
Duration
1 - 2 semestre
La zi
Price
19,500 USD
Costul programului toamna 2018
După locații
După dată
Start Date
Feb. 2020
End Date
Iulie 31, 2019
Termen limită de aplicare

Feb. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Iulie 31, 2019