Fotografie

Generalități

Programul de descriere

La Bennington, studenții lucrează îndeaproape cu facultatea pentru a proiecta conținutul, structura și secvența studiului și practicii lor - Planul lor - profitând de resursele din interiorul și din afara clasei pentru a-și continua munca.

Fotografie la Bennington oferă studenților o introducere atât în oportunități analogice, cât și digitale. Cursurile acoperă o gamă largă de subiecte tematice, explorând istoria bogată a fotografiei din secolele 19, 20 și 21 și investigând toate genurile mediului, precum și intersecțiile cu alte practici artistice. Cursurile de fotografie de studio sunt concepute pentru a amesteca producția creativă cu lecturi relevante, cercetări istorice și instrucțiuni tehnice practice.

Ultima actualizare Ian 2021

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Bennington College is a private, not-for-profit, non-sectarian college located in Bennington, Vermont. It is accredited by the New England Commission of Higher Education (NECHE).

Bennington College is a private, not-for-profit, non-sectarian college located in Bennington, Vermont. It is accredited by the New England Commission of Higher Education (NECHE). Citește mai puţin