Format din General de golf profesionale și una dintre cele două căi de imagine pentru a alege.

Primul an:

- Curs profesional, generalul de golf Professional este primul de curriculum doi ani și este destinat pentru a începe studierea fotografie și căutarea pentru o fundație solidă, atât teoretice, cât și practice.

Se compune din doisprezece module specializate înseamnă reflecție tehnice și de altă natură, combinate cu activități de a oferi studenților securitatea și autonomia necesară pentru intrarea în cursuri profesionale.

Este o baie de zi cu zi în lume a imaginii, un efort de a continuat să studieze, practică și de revizuire. Aceleași elevii se vor familiariza cu activitatea fotografică a orașului participarea la expoziții și conferințe, întâlniri cu fotografi, curatori și manageri de centre de artă; galerii de vizitare, fundații, muzee, edituri, laboratoare, studiouri, și așa mai departe.

Buna utilizare a tuturor acest lucru permite fiecare evalua ce domeniu de fotografie ce sunt legate de ele și să conducă propriile sale etape.

Al doilea an:

- CALENDARUL Technical Image (iluminat, post-productie, CGI)

- ITINERAR IMAGE DESCRIPTIV (fotoreportaj, proiecte de construcție pentru fotografi VIDEO)

Noi generații de fotografi care aspiră la un viitor în lumea profesională au nevoie de o pregătire solidă și cuprinzătoare. Este nevoie din ce în ce suplimentară tehnic, capabil să ofere o cunoaștere satisfăcătoare a nevoilor sofisticate ale răspunsului imagine mondial.

Noul fotograf ar trebui să aibă flexibilitatea de a se adapta la schimbările în curs de desfășurare și să extindă puterile sale de a accepta ca multe comisioane și știu cum de a gestiona și de a promova munca lor.

Pentru cei care optează pentru o ramură legată de comunicare, experimentare și de artă, în general, propune studii aprofundate GrisArt Documentary Photography și Fotojurnalism, Proiecte și Crearea video pentru fotografi, complementare și de a asigura o formare cuprinzătoare.

Vezi 13 mai multe cursuri de la GrisArt Escuela Superior de Fotografía »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
2 anii
Price
4,960 EUR
După locații
După dată
Termen limită de aplicare