Fotografie curriculum profesional (2 ani)

GrisArt Escuela Superior de Fotografía

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Fotografie curriculum profesional (2 ani)

GrisArt Escuela Superior de Fotografía

Format din General de golf profesionale și una dintre cele două căi de imagine pentru a alege.

Primul an:

- Curs profesional, generalul de golf Professional este primul de curriculum doi ani și este destinat pentru a începe studierea fotografie și căutarea pentru o fundație solidă, atât teoretice, cât și practice.

Se compune din doisprezece module specializate înseamnă reflecție tehnice și de altă natură, combinate cu activități de a oferi studenților securitatea și autonomia necesară pentru intrarea în cursuri profesionale.

Este o baie de zi cu zi în lume a imaginii, un efort de a continuat să studieze, practică și de revizuire. Aceleași elevii se vor familiariza cu activitatea fotografică a orașului participarea la expoziții și conferințe, întâlniri cu fotografi, curatori și manageri de centre de artă; galerii de vizitare, fundații, muzee, edituri, laboratoare, studiouri, și așa mai departe.

Buna utilizare a tuturor acest lucru permite fiecare evalua ce domeniu de fotografie ce sunt legate de ele și să conducă propriile sale etape.

Al doilea an:

- CALENDARUL Technical Image (iluminat, post-productie, CGI)

- ITINERAR IMAGE DESCRIPTIV (fotoreportaj, proiecte de construcție pentru fotografi VIDEO)

Noi generații de fotografi care aspiră la un viitor în lumea profesională au nevoie de o pregătire solidă și cuprinzătoare. Este nevoie din ce în ce suplimentară tehnic, capabil să ofere o cunoaștere satisfăcătoare a nevoilor sofisticate ale răspunsului imagine mondial.

Noul fotograf ar trebui să aibă flexibilitatea de a se adapta la schimbările în curs de desfășurare și să extindă puterile sale de a accepta ca multe comisioane și știu cum de a gestiona și de a promova munca lor.

Pentru cei care optează pentru o ramură legată de comunicare, experimentare și de artă, în general, propune studii aprofundate GrisArt Documentary Photography și Fotojurnalism, Proiecte și Crearea video pentru fotografi, complementare și de a asigura o formare cuprinzătoare.

Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Oct. 2019
Duration
Durata
2 anii
Price
Preţ
4,960 EUR
Locations
Spania - Barcelona, Catalonia
Data începerii : Oct. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Oct. 2019
Spania - Barcelona, Catalonia
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala