Ce este certificarea fundației ITIL®?

Fundația ITIL este certificarea la nivel de intrare în cadrul schemei de calificare ITIL. Acesta oferă o perspectivă asupra celor mai bune practici pe care organizațiile IT trebuie să le adopte și să le adapteze la gestionarea eficientă a serviciilor IT. ITIL asigură că serviciile IT sunt aliniate la nevoile de afaceri în schimbare și oferă îndrumări pentru a transforma IT într-un bun strategic, mai degrabă decât a fi un simplu furnizor de servicii.

ExcelR oferă atât cursuri de clasă, cât și cursuri online cu privire la certificarea Fundației ITIL® , furnizate de formatori certificați și cu experiență, care sunt considerați ca fiind unul dintre cei mai buni instructori ai Fundației ITIL din industrie. Suntem unul dintre cele mai bune institute de formare ale Fundației ITIL®. Acest curs ITIL® Foundation include cursuri interactive ITIL®, cursuri, 60 de zile de e-learning, 4 teste practice, examen ITIL® Foundation și multe altele.

Sesiunile noastre de instruire se bazează pe programele de examen ale Fundației ITIL și acoperă toți termenii și terminologiile importante utilizate în ITIL. Instruirea Fundației Excel ITIL este asigurată de cea mai bună facultate din clasă, care are o vastă experiență practică în domeniul managementului serviciilor IT și implementării procesului ITIL. Ne asigurăm că formarea este interactivă, iar formarea are perspectiva duală - dobândirea de cunoștințe și orientarea examenului. Formarea noastră în clasă ITIL este amestecată cu exemple practice practice și distracție.

Cine ar trebui să facă certificarea Fundației ITIL?

Grupul țintă al certificatului ITIL Foundation în Managementul Serviciilor IT este elaborat din:

Pentru persoanele care doresc să dezvolte o înțelegere de bază a cadrului ITIL și nuanțele managementului serviciilor IT și modul în care acesta poate fi utilizat pentru a îmbunătăți calitatea managementului serviciilor IT în cadrul unei organizații.

Specialiștii din domeniul IT care lucrează în organizațiile IT unde ITIL a fost implementat și doresc să îmbunătățească cele mai bune practici ca parte a Îmbunătățirii continue a serviciilor.

Pentru persoanele care doresc să urmeze următoarele niveluri de ITIL, Fundația ITIL este o condiție prealabilă pentru Certificatul ITIL Intermediar și ITIL Expert în Managementul Serviciilor IT.

Beneficii:

  • ITIL este considerată cea mai recunoscută certificare a managementului serviciilor IT din lume. Prin urmare, majoritatea clienților și companiilor caută profesioniști certificați ITIL pentru a-și optimiza serviciile IT. Și profesioniștii IT folosesc certificarea ITIL pentru a-și promova cariera.
  • Din ce în ce mai mult, potențialii clienți și angajatori fac certificările ITIL o condiție prealabilă pentru rolurile tehnice și de management al serviciilor IT.
  • Certificarea ITIL a devenit cea mai larg acceptată abordare a managementului serviciilor IT din lume.
  • Certificarea ITIL indică angajatorilor potențiali și actuali un nivel ridicat de angajament față de succesul personal și demonstrează că trebuie să rămânem în fața competiției din domeniul IT.

Instruirea Fundației Excel ITIL este asigurată de cea mai bună facultate din clasă, care are o experiență practică vastă în domeniul managementului serviciilor IT și implementării procesului ITIL.

Ne asigurăm că formarea este interactivă, iar formarea are perspectiva duală - dobândirea de cunoștințe și orientarea examenului.

Formarea noastră în clasă ITIL este amestecată cu exemple practice practice și distracție.

Recomandare

"Foarte interactiv"

Trainerul a făcut o treabă uimitoare de a face întregul proces de învățare foarte ușor și plăcut. Echipa mea sa bucurat de fiecare parte și a fost destul de participativă. Capacitatea sa de a relaționa diferitele aspecte ale proceselor ITIL cu situațiile reale a fost lăudabilă ...

Krishnamraj, consultant senior IT, ITC INFOTECH

Program predat în:
Engleză

Vezi 6 mai multe cursuri de la ExcelR Raising Excellene »

Acest curs este Online, Bazat în Campus
Start Date
Iulie 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Iulie 2019
Termen limită de aplicare

Iulie 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date