Read the Official Description

Faptul este că școala noastră oferă programul colegiu numai în Canada furnizarea de formare în foraj și sablare - și suntem singurul program din lume care oferă pregătire în atât de multe dintre diferitele tipuri de foraj. Adauga la faptul că numeroase sectoare care se bazează pe foraj și abilități pușcare, iar acest program deschide porțile pentru oportunități uriașe, mulți angajatori, și opțiuni de a alege care domeniul de foraj va concentra pe. Grade noastre sunt în cerere mare. În fiecare an, angajatorii naționale și internaționale recruta la târgurile noastre pe-campus de locuri de muncă, și mulți dintre studenții noștri au oferte de muncă înainte de a absolvi.

În prezent, aceste domenii oferă oportunități de angajare pentru foraj și cariere pușcare:

 • Construcție de foraj și de sablare
 • Foraj geotehnic
 • Foraj de mediu
 • Water Well Drilling
 • Resurse de foraj, inclusiv minerale și petrol și explorarea gazelor
 • Orizontal dirijat foraj

În programul nostru, veți învăța fundamentale teorie, tehnici și metode referitoare la fiecare dintre aceste tipuri de foraj, cu accent pe practicile de lucru în condiții de siguranță, în timp ce înveți să opereze o gamă completă de echipamente de forat hands-on.

De ce sunt de foraj și de sablare competențe în cerere?

Oamenii poate presupune că foraj resurse, cum ar fi de minerale și explorare de petrol și gaze, este sectorul în care majoritatea absolvenților găsi de lucru. De fapt, exista numeroase tipuri de foraj necesare pentru o varietate de industrii și proiecte, cu perspective excelente de locuri de muncă:

 • Foraj geotehnic este necesar inainte de orice proiect mare de construcție poate începe. Aceasta implică investigații subterane pentru a evalua proprietate pentru dezvoltarea infrastructurii, foraje pentru probele de sol, determinarea tipul de sol și de adâncimea și condiții de teren.
 • Construcție de foraj include fundații de foraj și grămezi de ancorare pentru poduri, lucrari la drumuri, sau pentru orice cladire mare sau dezvoltare.
 • Mediu de foraj implică obținerea de probe de sol și a apelor subterane, pentru a controla sau remedierea contaminanti. Site-uri, cum ar fi stațiile de combustibil, depozite de deșeuri, operațiunile miniere, sau infrastructuri abandonate sunt examinate, să fie monitoriza sau de a recupera terenul pentru alte scopuri.
 • Aptitudini de foraj sunt esențiale pentru proiectarea și apă, instalare și monitorizare.
 • Orizontal dirijat foraj este folosit pentru a detalia structuri de sub, cum ar fi drumuri, fundatii sau alte proprietăți, sau sub lacuri, râuri sau fluxuri. Scopul este de a crea o conductă sub-sol, oferind o soluție de transport pentru waterlines, linii electrice, conducte, sau cabluri de fibră optică, de exemplu.
 • Geotermale Foraj, pentru a instala de încălzire geotermală sau sisteme de răcire, este un alt domeniu în creștere.

Abilitățile necesare pentru a reuși

Programul nostru bine rotunjite oferă cursuri și hands-on experiență de care aveți nevoie pentru a începe o carieră în acest sector interesant și variat. Un complet de 80% din Programul consta in sesiuni practice de învățare - în state-of-the-art, Centrul nostru on-campus parnham Training, și off-campus în domeniu. Veți fi, de asemenea, provocat să gândească pe picioarele tale și de a folosi abilitățile dumneavoastră de rezolvare a problemelor.

 • Veți lucra la o gamă completă de echipamente de foraj în cinci golfuri noastre de service.
 • Patru săli de clasă special amenajate / laboratoare dotate totul, de la un simulator de foraj pentru hands-on activități de foraj.
 • Curs de lucru include o introducere în domenii emergente - cum ar fi industria geotermală.
 • Veți obține recunoașterea industriei pentru studii - grade noastre sunt scutite de la a lua la Ministerul Ontario obligatorie a Mediului 10 zile Water Well Cursul construite. (Ontario Regulamentul 903 necesită finalizarea cu succes a acestui training pentru noi tehnicieni bine.)

De ce să alegeți Fleming

Programul nostru unic oferă o combinație rară de instruire tehnică, teorie și hands-on experiență. Datorită conexiunilor noastre puternice cu industria, și locația noastră geografică, programul este bine poziționată pentru a plasa absolvenți în întreaga America de Nord și la nivel global. Angajatorii știu grade noastre au o bază bună de teorie și practică, precum și abilități transferabile excelente de a atrage orice provocare la locul de muncă.

Comună Primul semestru

Elevii din programe de diplomă școlii noastre să ia aceleași cursuri pentru semestrul după alegerea și a fi acceptat într-una din programele noastre. Acest lucru se concentreze comun vă expune la o varietate de opțiuni de carieră și alte programe. Vei avea libertatea de a explora și de a obține o perspectivă multidisciplinară, în timp ce achiziționați o bază de cunoștințe și abilități fundamentale.

Deși studenții sunt acceptate într-un program specific pentru primul semestru, comun primul semestru vă permite de a schimba direcția dacă găsiți un alt program sau domeniu de cariera este mai atragatoare. După ce ați finalizat cu succes primul semestru comun, puteți introduce programul de alegere, în al doilea semestru, sub rezerva capacitatea de inscriere.

Experienţă profesională

În urma primul semestru, va începe să exploreze formare specializată în foraj și sablare. Așa cum am menționat, veți petrece cel mai mult timp în laboratoare sau clase de teren, punând educație pentru a lucra și rafinarea abilitățile dumneavoastră. Veți lua parte la misiuni de teren în cariere locale și a activităților legate de locuri de muncă. Experiența practică în semestrul patru este supus pentru a verifica o antecedente penale, în conformitate cu site-ul de management de plasare domeniu.

Esti tu?

Trebuie să iubești lucrează în afara, se bucură de hands-on de lucru, să fie dispuși să opereze echipamente, și să fie independent minte. Există oportunități pentru bărbați și femei - mai mult creierul Brawn este necesar să fie competent în domeniu. Unele dintre trăsăturile de personalitate și abilități esențiale pentru succesul dumneavoastră includ:

 • bune abilitati motorii si de sanatate fizica
 • flexibilitate (în special în ceea ce privește orele de muncă)
 • abilități interpersonale
 • abilități de gândire analitice și creative
 • aptitudini mecanice
 • capacitatea de a ridica 40 kg
 • capabil să stea timp de 12 ore
 • capabil să citească și să înțeleagă etichetele de siguranță

Oportunități de carieră

Facultatea raportează că cererile de absolvenți către industrie depășesc de multe ori numărul de studenți de completare acest program. La absolvire te vei găsi în poziții, cum ar fi sondor sau ajutor. Puteti lucra intr-o urban, un rural, sau o zonă mai îndepărtată, de-a lungul Canada, America de Nord, sau în jurul lumii. Cel puțin zece industrii globale sunt deschise pentru tine pentru potențialul de muncă, inclusiv: Foraj Constructii, geotehnice, de mediu, de foraj Blast gauri, sablare, minerale Explorare și Minerit (de suprafață și subteran), orizontal dirijat foraj, geotermale, a apei Wells constructii de foraj, și industria de petrol și gaze.

Puteți muta în sus pe scara de a deține o afacere, sau să lucreze în vânzări, suport tehnic sau de management cu firme mari. Ocuparea forței de muncă potențial este excelent ca un absolvent al programului nostru unul-de-un-un fel. Media de pornire venit anual este de $ 52,000.00 dar ai putea face mult mai mult decât faptul că în câțiva ani după absolvire. Chiar ca angajat elev de vară, este posibil pentru a câștiga $ 20,000.00 la $ 30.000,00.

Cerințe minime de admitere

OSSD cu majoritatea creditelor de la Colegiul (C) și deschideți (O) de nivel, inclusiv:

 • 2 cursuri College (C) English (Grad 11 sau 12 Grad)
 • 2 cursuri College (C) Math (Grad 11 sau 12 Grad)

Când (C) este nivelul minim curs pentru admitere, (U) sau (U / C) cursuri sunt, de asemenea, acceptate.

Elevii Mature

Dacă sunteți 19 de ani sau mai mult înainte de a începe cursurile, și nu posedă un OSSD, puteți scrie canadian testul Adult Achievement pentru a evalua eligibilitatea pentru admitere. Pot fi necesare teste suplimentare sau modernizarea academic pentru a satisface cerințele specifice de curs pentru acest program.

 • Elevii care încep în luna ianuarie sunt necesare pentru a participa la cursuri pe semestru de vară.

Programe cale

Absolvenții de două semestru programului Tehnici de sablare sunt eligibile pentru intrarea la semestru doi al resurselor de foraj și de sablare. Arte generale și Știință - de mediu și studii de resurse naturale opțiune este un alt program să ia în considerare, dacă nu îndeplinesc cerințele de admitere la resursele de foraj și de sablare. Absolvenții din acest program câștiga, de asemenea, de credit pentru primul semestru al resurselor de foraj și de sablare.

Costuri suplimentare

Planul de a cheltui aproximativ 1.300 dolari în primul an și 100 dolari în al doilea an de cărți, rechizite, echipamente de siguranță și tabere. Costurile aproximative pentru cursuri suplimentare care sunt opționale, dar recomandate: WHIMIS 30 dolari on-line; Fall Arestați 105 dolari; Transport de mărfuri periculoase 108 dolari; Sudare cu arc 130 dolari; Primul ajutor 135 dolari (Peterborough); H2S 200 dolari; DZ Licență 995 dolari.

Obligatorii Elevii Echipamente necesitatea de a oferi / cumparare

 • CSA Aprobat reflectorizante Striping Vest sau CSA aprobată reflectorizante striping Jacket
 • Salopete sau Combinezoane (recomandate de portocale cu CSA Aprobat Reflective Striping)
 • Mănuși de lucru
 • CSA Aprobat 8 ​​"(minim) cizme de lucru
 • Buzunar Notă Rezervați
 • Creion (nu pen)
 • Uita-te sau altă dată Păstrarea Dispozitiv

Echipamentul obligatoriu Furnizat de Colegiul (costurile sunt incluse în școlarizare / Taxe plățile student)

 • CSA Aprobat Hard Hat Clasa E (furnizate în comun Primul semestru)
 • Pliere Jack Knife (furnizat în comună Primul semestru)
 • Tape Measure (furnizat în comună Primul semestru)
 • Ochelari de protecție (furnizate în al doilea semestru)
 • Protecția Audierea (furnizat în al doilea semestru)
Program taught in:
Engleză

See 16 more programs offered by Fleming College »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Ian. 2020
Duration
2 anii
La zi
Price
1,995 CAD
pe semestru
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Ian. 2020
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date

Ian. 2020

Location
Application deadline
End Date