Citește Descrierea Oficială

Chiar şi managerii extrem de inovatoare şi creativă cu abilităţi excelente de oameni trebuie să raporteze rezultatele lor financiare folosind termeni şi concepte. Acest program prezintă principalele elemente ale finanţelor moderne din punct de vedere al managerului.

Scopul acestui seminar este de a ajuta managerii generali, manageri de senior funcţionale, şi altor manageri nonfinancial a lua decizii care vor îmbunătăţi măsurabil eficacitatea lor personal şi profitabilitatea al organizaţiilor lor. Programul oferă cunoaştere suficientă cu informaţii financiare pentru a permite managerilor să interpreteze şi confortabil utilizarea datelor financiare în deciziile lor de zi cu zi.

De asemenea, se va dota participanţilor să comunice mai eficient cu specialisti financiare, inclusiv trezorieri şi controlori. Ea se concentrează pe utilizarea de informaţii financiare, mai degrabă decât pe pregătirea acestuia. Participanţii vor dezvolta abilităţi de a înţelege deciziile financiare care afectează companiile lor de afaceri "şi obiectivele operaţionale. De asemenea, ei vor învăţa cum să analizeze deciziile care implică structura de capital, finanţare, dividende, evaluari, achiziţii, şi de restructurare.


În timpul acestui seminar acest lucru, veţi învăţa să:


- Înţelegerea modului în rezultatele economice ale deciziilor de afaceri sunt reflectate în rapoartele organizaţiei dvs. financiare.

- Comunicaţi mai eficient cu directori financiare în organizaţia dumneavoastră.

- Îmbunătăţirea dvs. de vocabular financiare, astfel că sunteţi mai în măsură să înţeleagă şi să interpreteze informaţii financiare.

- Creşterea de intelegere a practicilor curente de analiză şi tehnici.

- Utilizarea informaţiile financiare în luarea deciziilor manageriale.

- Dezvoltati-va abilitatile în evaluarea punctelor tari şi punctele slabe ale competitorilor prin analiza situaţiile lor financiare.

- Evaluarea oportunitatea şi valoarea proiectelor de investiţii, activele companiei, şi companiile întregi (achizitii).

- Stabilirea politicii financiare în domeniul dumneavoastră de responsabilitate.

- Probleme actuale Discutaţi financiare, cu unele de facultate naţiunii finanţare de top.

- Înţelegerea impactul deciziilor de operare pe performanţele financiare.


Cui se adreseaza


Directori în fiecare domeniu funcţionale de responsabilitate, din toate industriile, ale căror decizii au un impact financiar semnificativ, vor beneficia de acest curs. În special, directori în domenii precum marketing, vânzări, producţie, sau inginerie, precum şi directorii generali care au fost promovate prin aceste rute vor gasi acest program benefic.

Acest program se bazează pe analiza noastră financiară pentru nefinanciare program manageri. Indivizii ar trebui să aibă cunoştinţe solide de contabilitate şi finanţe, inclusiv a bugetului, declaraţiile de venit, şi bilanţul, în scopul de a beneficia de acest curs. Dacă aveţi întrebări cu privire la care cursul ar fi cea mai mare valoare pentru tine, vă rugăm să ne contactaţi înainte de înregistrare pentru un program.


Subiecte de gabarit


Analiza financiară Declaratie de Prognoză şi Cash Flow

Deciziile de finanţare

Deciziile de investiţii şi crearea de valoareVezi 16 mai multe cursuri de la University of Chicago Booth School of Business »

Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
5 zilele
Part time
Price
7,450 USD
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date