Read the Official Description

Îmbunătăţi capacitatea de a interpreta rapoarte financiare, şi să înveţe limba şi tehnicile de finanţare, dacă sunteţi nou pentru a finanţa sau doar dorinţa de a perfecţiona aptitudinile existente. Senior membri de facultate de renume mondial de la Kellogg School a duce acest program introductiv care iti da posibilitatea de concepte pentru a înţelege şi anticipa implicaţiile financiare ale deciziilor manageriale.

Programul oferă o vizualizare cuprinzătoare a creării de valoare acţionar şi rolul managerilor cheie îl joacă în acest proces. Veţi explora metode de determinare a fluxului de numerar şi implicaţiile preţul de stoc de decizii strategice, cum ar fi echipamente şi completările de plante, achizitii, introducerea unor noi produse, şi de credit şi de plată a politicilor.

Veţi învăţa să identifice sursele de capital, set adecvat obiectivelor corporative şi de afaceri de creştere, şi creşterea atractivităţii de titluri de valoare companiei dumneavoastra de a investitorilor.

Program de conţinut

  • Acest program este format din mai multe subiecte diferite. Unele dintre subiectele abordate în cadrul programului includ:
  • Opţional de contabilitate Tutorial
  • Interpretarea rapoartelor financiare
  • Evaluarea Investiţii
  • Deciziile financiare şi crearea de valoare

Format


Subiectele sunt prezentate intr-o combinatie de prelegeri, cazuri, discuţii de grupuri mici, şi recenzii de rezultatele cercetărilor actuale. În timpul serii, veţi întâlni în grupuri de studiu facultate asistate de a se pregăti pentru subiecte de a doua zi. Veţi primi un manual de referinţă complet de lecturi şi materiale program care va servi ca o resursa de ajutor în viitor.

Beneficii cheie

În timpul acestui curs, veţi:

  • Aflaţi pentru a citi şi interpreta situaţiile financiare
  • Determina cash-flow-şi implicaţiile preţul de stoc de deciziile strategice majore şi de exploatare
  • Înţelege rolul de finanţare şi determinarea costului capitalului
  • Aflaţi cum să lucreze mai eficient cu directori financiare


Program taught in:
Engleză

See 43 more programs offered by Kellogg School of Management at Northwestern University »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
5 zilele
Price
8,600 USD
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline