Filtru de înghețată

La Scuola di Cucina - Cuisine Academy

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Filtru de înghețată

La Scuola di Cucina - Cuisine Academy

Un curs teoretic și practic care învață tehnici și metodologii pentru producerea și vânzarea de italian crema artizanale de gheață.

Curs capacele

  • Reglementări practică de igienă - HACCP
  • Componentele de înghețată
  • Concepte de bază de proprietăți alimentare: materii prime si ingrediente asamblate
  • Chimie si fizica de înghețată
  • Echilibrare principii
  • Tehnici și metode de lucru echilibrare
  • Producția de înghețată artizanală
  • Efectuarea de inghetata de fructe
  • Lucrări practice de laborator
  • Utilizarea software-ului de echilibrare
  • Demonstrații de bază de decorare
  • Decorare folosind ciocolată și zahăr
  • Concepte de bază ale artei de tăiere de fructe și legume
  • De planificare și de prezentare tehnici de cupe și tăvi
  • Marketing, Comunicare și Management
  • Incepand propria afacere
  • Planificarea și structurarea laborator înghețată și salon
Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Italiană
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
1 - 3 luni
Cu normă întreagă
Price
Preţ
5
Locations
Italia - Florence, Tuscany
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Italia - Florence, Tuscany
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala