Citește Descrierea Oficială

Un curs teoretic și practic care învață tehnici și metodologii pentru producerea și vânzarea de italian crema artizanale de gheață.

Curs capacele

  • Reglementări practică de igienă - HACCP
  • Componentele de înghețată
  • Concepte de bază de proprietăți alimentare: materii prime si ingrediente asamblate
  • Chimie si fizica de înghețată
  • Echilibrare principii
  • Tehnici și metode de lucru echilibrare
  • Producția de înghețată artizanală
  • Efectuarea de inghetata de fructe
  • Lucrări practice de laborator
  • Utilizarea software-ului de echilibrare
  • Demonstrații de bază de decorare
  • Decorare folosind ciocolată și zahăr
  • Concepte de bază ale artei de tăiere de fructe și legume
  • De planificare și de prezentare tehnici de cupe și tăvi
  • Marketing, Comunicare și Management
  • Incepand propria afacere
  • Planificarea și structurarea laborator înghețată și salon
Program predat în:
Engleză
Italiană

Vezi 3 mai multe cursuri de la La Scuola di Cucina - Cuisine Academy »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
1 - 3 luni
La zi
Price
5
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date