Citește Descrierea Oficială

6 septembrie 2019 - 23 mai 2020

Programul de-al doilea an urmărește să perfecționeze și să extindă abilitățile de realizare a filmelor prin intermediul cursurilor de masterat și a muncii cu program complet pe seturi de film. Programul de-al doilea an este orientat, de asemenea, spre instruirea elevilor talentați pentru producerea de proiecte de format mai lung folosind tehnologii mai avansate (Arri Alexa, RED Epic).

Primul semestru al celui de-al doilea program de ani este condus de atelierele de masterat cu vizionari de filme, cursuri, consultări și proiecte de film. Semestrul include, de asemenea, preproducere și pregătire pentru filmele care vor fi filmate și editate în al doilea semestru.

Vizitatorii vor conduce ateliere practice de 3 zile până la 3 săptămâni, care vor acoperi regia, lucrul cu actorii, atmosfera și atmosfera, direcția de artă, vizualizarea, analiza scenariilor, gestionarea procesului de producție, turnarea, repetițiile și multe altele.

În timpul celui de-al doilea semestru, studenții vor filma filme de 15-30 de minute. Elevii vor fi în producție timp de 45 - 60 de zile.

În urma producerii filmului, studenții vor fi implicați în ateliere de post-producție, post-producție și cursuri legate de activitatea de vânzare și promovare a filmelor.
Elementele celui de-al doilea semestru includ:

  • Preproducția intensă și consultările pregătesc munca pentru film
  • Productie de filme
  • Post-producție
  • Seminarii privind vânzările, festivalurile și distribuția.
Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la Prague Film School »

Ultima actualizare February 23, 2019
Acest curs este Campus based
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
2 semestre
La zi
Price
13,900 EUR
Taxă generală de școlarizare: 13.900 Euro; Taxă de școlarizare pentru absolvenții Programului Anul Perioadei de Studiu: 10.800 Euro
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date