film și televiziune

New York Conservatory for Dramatic Arts

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

film și televiziune

New York Conservatory for Dramatic Arts

Film și Televiziune

&nbsp

Progresul în Film și Televiziune an este de numai invitație și se bazează pe evaluările profesorului, în picioare academic și spectacole finale revizuite de către Comitetul Academic.

Film și Televiziune an aduce tânărul actor în lumea de aparatul de fotografiat. De învățare pentru a integra tehnica cu înțelegerea și satisfacerea cerințelor de aparatul de fotografiat sunt obiectivele acestui an. Acesta se bazează pe studiul scenă pentru aparatul de fotografiat, și hotărând Procesul de aparatul de fotografiat. Actori extinde ambarcațiunile lor pe-aparat de fotografiat cu Audiții pentru Film și Televiziune, reclame si drama. Atelier Comedie actor, Monoloagele și Voice-over atelier continua să sprijine actorii în creșterea lor.

Actori în ultimul semestru începe să fie introdusă pentru industria. Pentru a le pregăti, elevii să ia o de afaceri a atelierului de afaceri.Ei sunt invitați să facă monologuri de un juriu format din directori de casting profesionale și agenți. Un atelier de lucru de sase saptamani exploatate de către directori de casting oferă actorilor ocazia de a se întâlni și de a lucra cu acești profesioniști. Lucrarea anul film și televiziune culminează cu o unitate dedicata pentru fotografiere un proiect final.

În semestrul final:

  • Veți efectua în fața unui juriu profesionist selectat de directorul artistic. Fiecare membru pregătește o evaluare detaliată a abilităților tale, turnare de tip, punctele forte și domeniile de perfecționare.
  • Veți lucra cu directori de casting profesionale, agenți și manageri pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru realitățile de auditii.
  • Dacă este eligibil, va auditie pentru și de a participa la proiectul final.

Acest an este vorba de crafting performanțele dumneavoastră pentru cerințele unice ale camerei. Veti dezvolta abilitățile de pe cameră cu o serie de cursuri care includ tehnica Audition, reclame, Actori Comedie Atelier, studiul Scene, Voice-Over și de proces pentru aparatul de fotografiat. Nu e nimic ca văzând toate acestea formare începe la Jell. Te vei simti te început în mod natural să integreze principiile și abilitățile de toate clasele de la ambarcațiunile de sofisticate spectacole de pe ecran.

După pregătindu-vă cu acționând ca un atelier de afaceri personale, ultimul semestru vă introduce în industria. Un aspect include monologuri performante pentru un juriu format din directori de casting profesioniști, manageri de talent și agenți. Este o mare oportunitate de a întâlni și de a efectua pentru acești profesioniști și de a folosi feedback-ul și perspective lor pentru a accelera cresterea si increderea.Veți termina acest an interesant de fotografiere Reel final, o producție de film profesional produs, scris, regizat si editat.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Aug. 2018
Duration
Durata
1 an
Cu normă întreagă
Price
Preţ
31,200 USD
Locations
Statele Unite ale Americii - New York, New York
Data începerii : Aug. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Aug. 2018
Statele Unite ale Americii - New York, New York
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala