Descrierea cursului

Dacă sunteți angajat de a face o diferență în viața copiilor și a tinerilor, cursuri noastre din Studii timpurie sunt fundamentul perfect pentru cariera ta.

Acestea sunt concepute special pentru persoanele care doresc să urmeze o carieră în îngrijire ani mai devreme, sau care sunt deja lucrează în acest sector. Deci, dacă știți că lucrează cu tinerii este pasiunea ta, aceasta este cursul pentru tine.

Cursul include module în următoarele domenii în primul an:

  • Matematică, Știință și Copilului - Limba, alfabetizare și Copilului - Joacă și de învățare - învățare și dezvoltare - Practică Profesională și la locul de muncă - Științe Sociale Aplicate

Al doilea an se referă la:

  • Primii ani Curriculum - Practică Profesională - Cadrul de reglementare și legislativ pentru primii ani de viață Servicii - Lucrul cu copiii și familiile - studiu independent - Studiu Special

În cursul studiilor, vă va finaliza două stagii care vă oferă o perspectiva de valoare in modul in care functioneaza acest sector, și de a spori șansele de angajare dumneavoastră. În al doilea an, veți finaliza, de asemenea, un proiect de cercetare la un subiect la alegere.

De predare și evaluare

Nu există examene pe acest curs, iar fiecare modul este evaluată prin intermediul misiunilor. Va oferim comprehensiv de abilitati de studiu susține de-a lungul timpului la College, pentru a ajuta la maximizarea sansele de succes.

Sesiuni de predare ia forma de prelegeri scurte, discuții supravegheate, lucru mic grup și prezentări.

Oportunități Progresia

La finalizarea cu succes a cursului FDA ați putea fi capabil de a trece la BA (Hons) Studii timpurii din copilărie sau BSC (Hons) sănătate și de studii de management Social (progresie cale obiectul aprobării), livrate la Somerset College.

Ai putea aplica, de asemenea, Universitatea din Plymouth să se alăture ultimul an al BA (Hons) gradul studii. Vă rugăm să rețineți există un termen limită pentru aplicații de progresie si locuri pot fi în funcție de disponibilitate.

Ca urmare a acestui vă poate progresa la studii postuniversitare.

Avansare în carieră

Fundația Gradul poate duce la ocuparea forței de muncă în sprijinul familiei și de proiect de lucru într-o gamă de setări de ani mai devreme. Ai putea începe, de asemenea, o carieră ca lucrător pentru copii centru, lucrător legătură acasă / la școală, ani mai devreme muncitor, muncitor școală primară sau consiliere de familie lucrător legătură. Absolvenții noștri au progresat, de asemenea, la formarea cadrelor didactice la nivel primar.

Cerințe de intrare

Candidații pentru Fundația Gradul necesită o calificare de nivel 3. Aceasta include de obicei Niveluri AS / A2 (minimum 160 de puncte includ 80 la A2), un cache sau BTEC National Diploma, Certificat de acces și NVQ Level 3 într-un domeniu relevant. Candidații sunt, de asemenea, trebuie să aibă un minim de grad C în limba engleză și matematică.

Studenții maturi care nu îndeplinesc aceste cerințe formale de intrare sunt bineveniți să se aplice, dacă pot evidenția interesul lor în domeniul de studiu.

Având în vedere natura acestor cursuri, vi se va cere să se supună unui Dezvaluirea și de restricționare verificare service (cunoscut anterior ca CRB) înainte de a începe orice lucrare de plasare.

Program predat în:
Engleză

Vezi 8 mai multe cursuri de la Somerset College »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
2 anii
La zi
Price
9,210 GBP
pe an.
După locații
După dată