Read the Official Description

Descrierea cursului

Vrei să fii un profesionist make-up artist, care lucrează în locuri cum ar fi limba engleză Opera Națională și teatrele din West End, sau BBC și ITV, precum și pe productii de film majore cu regizori precum Steven Spielberg, Tim Burton și Danny Boyle?

Asta e exact ceea ce absolvenții noștri au plecat pe pentru a realiza, și cu acest curs sub centura ta, nu e fiecare șansă pentru tine să urmeze exemplul.

Acest program unic vă va oferi:

  • O înțelegere în profunzime a mass-media make-up industrie.
  • Insight în rolul de make-up artisti în raport cu stadiul, TV și film, editorial de moda si muguri de promovare.
  • Abilitățile și flerul creativ de a utiliza make-up pentru a exprima emotiile, transforma fețe și înfățișeze caracter.
  • Cu privire la competențele tehnice și artistice pentru complete de make-up transformări.
  • Aptitudinile de cercetare necesare pentru a asigura calitatea și acuratețea caracter portret.
  • competențe în domeniu de muncă păr, dezvoltarea caracterului, pictura pe corp, Postiche (peruca de luare a) și protezare.
  • Un portofoliu complet de lucru pentru a arăta potentialii angajatori.
  • Posibilitatea de a efectua învățarea bazată pe muncă și a proiectelor vii din lume mass-media.

De predare și evaluare

Personalul nostru de specialitate au cunoștințe extinse a industriei, împreună cu experiența și expertiza pentru a vă ghida în timp ce dezvolta abilitățile dumneavoastră seta.

FDA este un design modular, iar evaluarea este continuă, prin intermediul cursuri. Tu va finaliza proiecte practice scrise periodice misiuni, reviste și prezentări de proiectare, precum și efectuează.

Veți participa, de asemenea cursuri și ateliere de lucru și de a dezvolta abilitățile dumneavoastră de cercetare într-o zonă de interes special pentru tine.

Elevii sunt încurajați să se specializeze într-un anumit make-up disciplina și de a dezvolta abilitățile lor în acest domeniu. Ca urmare, vă puteți aștepta la absolvent de curs cu un portofoliu puternic în domeniul ales.

Oportunități Progresia

Odată ce FDA a fost finalizată, elevii pot merge pe partea de sus până anul BA (Hons) Media Make Up.

Avansare în carieră

Pentru ca acest curs vă echipează cu abilități practice la nivel înalt, există toate șansele de a obține locul de muncă la absolvire. Studentii nostri dura până rolurile în cadrul companiilor de teatru, televiziune și producție de film, precum și de lucru cu make-up agenții de modă și editorial.

Certificatul de învățământ superior (CertHE)

Aceasta este prima etapă a programului de studii Fundației și este un premiu recunoscut la nivel national de sine stătător. Pentru mai multe informații vă rugăm să consultați pagina 6.

Cerințe de intrare

Solicitanții necesită o Diploma Național în Arte Producție (Media Make-up) sau un profil de Artă și Design MPP sau similare. Alternativ, o diplomă Fundației în Artă și Design sau A2 / AS Level inclusiv Art (minim 160 de puncte, inclusiv 80 de puncte, la A2 Level) sau AVCE duble de atribuire Arte și Design (minim gradul CC) sau Diploma avansată sau Certificat de acces în Artă și Design va este suficient.

Studenții noștri sunt, de asemenea, trebuie să aibă cinci GCSE, pentru a include limba engleză la un minim de grad C.

Candidații vor fi invitați la interviu, la care se așteaptă să aducă un portofoliu unde sunt afișate cel puțin zece bucăți de opere originale.

Program taught in:
Engleză

See 8 more programs offered by Somerset College »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
2 anii
La zi
Price
9,500 GBP
pe an.
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date