Citește Descrierea Oficială

În cadrul Școala de Artă și Design din Somerset College vom urmări dezvoltarea inteligentă de comunicare vizuala. Elevii învață limba invizibil de formă, compoziție, echilibru, structura, ritm și ierarhie cuplat cu limba foarte vizibil de comunicare.

Scopul cursului este de a vă ajuta să dezvolte abilitățile creative necesare pentru a atinge succesul în cariera ta viitoare. În acest sens, pe parcursul explorează modul ideile sunt comunicate prin limbaj, imagini și mesaje.

Acesta vă echipează cu înțelegerea și abilitățile necesare pentru a opera eficient în ritm alert și stimularea sectorului de design.

Prin studierea pe acest curs, va dezvolta și de a stabili:

  • O gamă largă de competențe în întreaga discipline de mass-media grafic și comunicare cu discipline care includ design grafic, design de ecran bazat, imagine în mișcare și sunet, Ilustrație si fotografie.
  • O înțelegere profesională a forța și utilizarea de comunicare vizuala.
  • O înțelegere detaliată a echipamentelor și a programelor standard în industrie.
  • O înțelegere a modului de a evalua nevoile unui client și de a răspunde cu succes la ele.
  • Experiența de lucru ca parte a unei echipe de profesionisti, dobândită prin proiecte de grup și stagii de practică, precum și prin introducerea concursuri naționale și internaționale de design.
  • Propria semnătură vizuală, permițându-vă să genereze și să-și exprime ideile tale personale și convingeri.

De predare și evaluare

Predarea are loc în cadrul Școlii de Artă și Design utilizând o gamă de suporturi scop-construit și studiouri de design. Evaluarea se bazează pe 100% cursuri și ne angajăm evaluare modular continuu. Misiuni pe bază de Studio sunt completate de cursuri, seminarii și ateliere de lucru pe tot parcursul anului.

Oportunități Progresia

După concurente cu succes FDA vă poate progresa pe BA (Hons) Graphic Media și Comunicare, top up an la Somerset College.

Avansare în carieră

Absolvenții de oricare dintre programele mass-media de lucru intr-o gama larga de discipline, inclusiv web design, grafică în mișcare, ambalaje, publicitate, design informații, design caracter, design editorial, fotografie și ilustrație.

Datorită pregătire într-o gamă largă de discipline, toate cursurile noastre Graphic Media stau la baza ideală pentru o cariera de succes ca designer, și să ofere, de asemenea, o bază bună pentru a urmări studii postuniversitare.

Program predat în:
Engleză

Vezi 8 mai multe cursuri de la Somerset College »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
2 anii
La zi
Price
9,500 GBP
pe an.
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date