Read the Official Description

Descrierea cursului

Pune bazele pentru cariera de alegerea ta cu nostru managementul afacerilor Cursuri. Acestea vă dota cu o gamă de abilități flexibile și transferabile, asigurându-vă un activ autentice la locul de muncă.

Nici o organizație funcționează eficient dacă nu angajații săi au experiență comercială semnificativă. Cursurile noastre vă dota cu exact ceea ce este necesar pentru a face o contribuție esențială la succesul angajatorului dumneavoastră. Deci, dacă doriți să lucrați ca un finanțator, contabil, marketing, administrator, manager de resurse umane, sau în orice alt rol, acest curs oferă oportunitatea perfectă de a îmbunătăți abilitățile dumneavoastră.

Precum și de învățare despre afaceri si management prin cursuri și seminarii, vei lucra cu angajatorii locali pentru a obține hands-on experiență de lumea reală a afacerilor. Acest lucru va construi experiența dumneavoastră, vă ajută să genereze cunoștințe proaspete, și vă va oferi o carte de contact de-a gata de timpul pe care îl absolvent.

Cursul urmează o structură larg. Primul an cuprinde:

  • Elemente de Afaceri si Finante - Introducere la mediu Juridic - Mediu organizațională - Marketing Practica - Management Relatii cu Clientii - mediul extern - practică profesională și la locul de muncă - al doilea an se referă la: - Gestionarea Strategia de afaceri - Introducere în Macro-economie - Gestionarea Resurse Umane - Gestionarea Formare și Dezvoltare - planificare financiară și Gestionarea Contabilitate - Management de proiect - Dezvoltarea de Marketing Practica - management și drept - unitate opțională - predare și evaluare

Pentru studenții FDA, 80% din nota este format din evaluare continuă, inclusiv individuale și misiuni de grup și a proiectelor. 20% din amprenta rămas va fi decisă de performanța la testele de curs.

Oportunități Progresia

La finalizarea cu succes a FDA curs ați putea fi capabil de a trece la un alt an de studiu și "top-up", la un BA (Hons) Business Administration grad la Somerset College.

Vă rugăm să rețineți există un termen limită pentru aplicații de progresie și locuri în funcție de disponibilitate.

Avansare în carieră

Acest curs poate duce în orice direcție pe care o alegeți, de la marketing pentru a finanța, de gestionare a resurselor umane. Studentii nostri din trecut au câștigat ocuparea forței de muncă într-o varietate de organizații, precum și înființa propriile companii.

Certificatul de învățământ superior (CertHE)

Aceasta este prima etapă a programului de studii Fundației și este un premiu recunoscut la nivel national de sine stătător.

Cerințe de intrare

Solicitanții necesită o Diploma Național în Afaceri (PPP) sau similar, sau AS / A2-Niveluri (minim 120 de puncte, inclusiv 80 de puncte, la A2 nivel), sau un avansat Diploma nou (minim 120 de puncte) sau certificat de acces.

Elevii, de asemenea, trebuie să aibă GCSE Limba engleză la un minim de grad C.

Studenții maturi care nu îndeplinesc aceste cerințe formale de intrare sunt bineveniți să se aplice, dacă pot evidenția interesul lor în domeniul de studiu.

Program taught in:
Engleză

See 8 more programs offered by Somerset College »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
2 anii
La zi
Price
9,120 GBP
pe an.
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date