Fashion Styling & fotografiere

Milan Fashion Campus

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Fashion Styling & fotografiere

Milan Fashion Campus

Fashion Styling SHOOTING MODUL Modulul de fotografiere Fashion Styling de Milano Fashion Campus este un atelier de styling dedicat pregătirii adevarata moda de fotografiere într-un studio cu un fotograf profesionist, un model și un hairstylist. Vom permite studenților să dezvolte sentimentul de styling cu exerciții practice, și de a crește portofoliul de styling.

Scopul proiectului este de a conduce elevul de la început până la sfârșit de sedinta foto, oferind posibilitatea de a dovedi / potențialul său de styling ei. Acest modul este format din patru zile de muncă, în funcție de diferitele faze ale proiectului. În detaliu: - Prima zi este dedicată pregătirii și construcția proiectului, care include o cercetare bord stare de spirit: selectarea unui concept, construirea unei bord poveste, de a decide stilul de fotografie, alegerea locului, alegerea modelului potrivit, decide cu privire la ipostazele, face-upand stil de par.

  • Elevii a doua zi va primi o listă de elemente-cheie: alege trei sau patru dintre ele pentru sedinta foto si personalizarea aspectul folosind garderoba oferită de școală și de propriile lor haine si accesorii, se vor crea tinute reale. Stilul poate fi completat de închiriere haine si accesorii de magazine afiliate cu școala.
  • A treia zi include dotarea cu modelul și o întâlnire cu make-up artisti, stilisti de par, iar fotograful pentru a discuta despre sedinta de proiect și foto.
  • A patra zi este ziua de fotografiere! Acest atelier poate fi asociat cu cursul Fashion Styling sau se poate face separat. La finalul modulului fiecare elev va primi imagini bazate pe digitale și certificatul partecipation. Primiți detaliile despre cum funcționează Click aici!

Cerere de informații de golf rezultatelor învățării --be posibilitatea de a combina noua up-to-data pare - să poată organiza un schimb de focuri - să fie capabili să lucreze într-un internațional înconjurător - cunoștințe câștig de a lucra cu profesionisti - îmbunătăți Portofoliu Nivel: începători Material: Notebook - Laptop - USB stick de memorie - Photoshop - (30 zile versiune de încercare bine) Disponibil Program Durata de zi 1 săptămâni - Full-time - 4 zile pe săptămână (de luni până joi) Taxa de participare: € 1.500 (Lecții Photoshop inclus) Combinație de golf Moda Styling & Fashion shotting moda de fotografiere & Fashion Styling 2 săptămâni Fashion Styling - Full-time - 4 zile pe săptămână (de luni până joi) și o săptămâna de moda de fotografiere Taxa: € 2.800 Click aici pentru programul Styling Fashion Pentru a include 22% TVA si 150 de euro Taxa de inscriere.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Oct. 2019
Duration
Durata
1 - 2 săptămâni
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Locations
Italia - Milan, Lombardy
Data începerii : Oct. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Oct. 2019
Italia - Milan, Lombardy
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala